Pomoc při výběru MTB 12-16 tKč

6 nepřečtených
  • m36

Ahoj dobrodruzi, potřeboval bych poradit při výběru MTB v ceně do 16.000 Kč. Zatím mě upoutala tato kola: merida matts sport miami, merida matts sport 300-V, kellys salamander. Do teď jsem jezdil rekreačně, ale rád bych to změnil na sportovní turistiku. Dále by mě zajímalo v praxi užití vidlice s lock outem a bez. Díky za názory

0 0
    • Martyss  

Výbava na běžné ježdění stačí. Počítej, že ty vidle nepůjdou optimálně vyladit. Něco jsem zaslechl, že Gila SL by snad měla mít olejové tlumení, tak ta by možná šla, ale ty pružinovky bez tlumení spíše ne.

0 0
      • Mamut  

Nema, cele velke halo s olejom je bublina. Olej je tam jedine na zamykanie. Je tamlen mala patrona, ktora sa nepodila ani na tlmeni. Web RST uvadza iba „hydraulic locking“. Ina Gila ma uvedene „hydraulic damping“, takze aj RST v tom vidi rozdiel.

0 0
    • grafik  

vyhody nevyhody LO najdes v historii a ohledne kola si myslim, ze v teto kategorii se relativne neda slapnout vedle a bude ti urcite slouzit to i to. hlavne si oba biky ‚poradne‘ vyzkousej a rozhodni se sam …

0 0
    • Yeti  

ber tu meridu…ma ji moje holka

0 0
    • hajkis  

Jeastli jsi z Prahy podívej se do BIKERANCHE maj tam výprodej kol GIANT a v tý výbavvě co jsou mislim ze za ty prachy super. Mě se slintal nad tim Rainierem, ale maj jem 17-ctku. Ty kola maj celkem slušný komponenty (vidle, brzdy…) V tý cenový kategorii asi nic lepšího neseženeš. Musim se, se ale přiznat, že nevim jak jsou kvalitní ty rámy, třeba by ti tady někdo něco řek.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz