Řazení Shimano Deore DUAL CONTROL

11 nepřečtených
  • mironic

Máte s tím zkušenosti? Přijde mi to divné, ale možná je to nezvyk. Vadí mi ten vakl. Nedělá to časem problémy?

Anketa: Chtěli by jste ho?

Ano
    0x
    0%
    Ne
    17x
    68%
    8x
    32%
    0 0
    • mironic  

Že by tohle nikdo neměl?? Poraďte, mám do toho jít??

0 0
      • pos3k  

kdyz to vemes pres tuhle stranku www.bike-forum.cz/…pravidla.htm tak se ti mozna otevrou oci :-)

zkus si najit linky (viz foto) nebo vyzkouset snazssi cestu (doporucuji jen zatrhnout pouze Nazev, jinak mas steni na dlouhou dobu do predu)

0 0
    • Pa.T2  

Já ho mám už 4 roky a jsem spokojen. Je to o zvyku. Hlavně podřazování je paráda, narozdíl od Rapidfideru, kde se zase řadí nahoru.

• Dual Control: Low normál odřazováním (povolováním lanka) řadítelehčí převod (silou pružiny), na těžší převod řadíte tahemza lanko.
      0 0
      • roud  

myslim že za 4 roky už si nějaký řazeni taky koupil…

0 0
      • pepko  

ja si DC chvalim, mam ho na oboch bikoch … ale obavam sa, ze kupit sa da uz iba v bazare, normalne sa uz nevyraba …

0 0
        • Evilcleaner  

dneska si čtu b-fko a v každém threadu je minimálně jeden totální kec. stále se vyrábí st-m975 a st-m775.

kromě toho že tady nesmyslně radíte na dotaz položený před čtyřmi lety:-)

0 0
          • roud  

Tak tak neustále se dá bezporblémů koupit od deore po xtr a sám jako spokojenej uživatel dvou sad duálu XTR a jedněch XT a LX je můžu doporučit ať už v provedení pro Vbrake tak hydrauliky…

0 0
            • pepko  

no ok … ja len, ze tu stale o tom citam ako je to slepa ulicka a mrtva vyvojova vetva … a ani v eshopoch sa uz na to nejako nenatrafim … tak som sa uz s tym zmieril, ze vyroba konci …

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.