New Shimano Deore LX dual control

10 nepřečtených
  • HastySnail

Ahoj, tak po všech možných úvahách o upgradu meho stávajícího bajku jsem dospěl k názoru, že se to nevyplatí a že ho raději prodám a koupim novej. :)) Váhám momentálně mezi GT Avalanche Pro, Zaskar Pro a RB CRX. Přičemž nejvíc se mi (také díky ceně) líbí ten Avalanche (už i proto, že jeden mám 3 roky doma), ale malinko si nejsem jistý těma Dualama LX. Máte někdo zkušenosti? V čem se liší od XTček? Měl bych mít strach o jejich životnost?

0 0
    • goofy  

:oD

0 0
    • james11  

Zkus prosím historii :-)

0 0
    • Jogador  

Hlavně mi přijde, že pořádně nevíš co chceš, avalanche a zaskar jsou dosti odlišný kola, o CRX ani nemluvě…Já osobně bych šel do zaskaru, kdybych měl s tohodle na výběr…

0 0
      • HastySnail  

já asi taky :)) jenže mi na něj asi nezbydou penízky a navíc si taky kladu otázku jak moc mi ho pak bude líto až se s nim vysekám :D nebo až mi ho někdo ukradne. Zatim fakt nevim… na každym z těch kol mě láká něco jinýho. Z RB se mi ještě neozvali, takže zatim uvažuju spíš o tom GTčku. Jinak Zaskara bych bral všema deseti, protože bych to měl vyloženě na závodní použití. Do těžšího terénu bych si tak za rok pořídil nějakýho fulla… Avalanche je ale zase dostupnější, asi bude i odolnější, takže budu moct trochu víc blbnout v terénu a tech 1,5kg rozdíl už mě asi nezabije :)) Stejně je to ale těžká volba.

0 0
      • HastySnail  

PS: kdybych věděl co chci, nechodil bych sem :D

0 0
    • JMT  

zaskar nebo crx curat nebo cerny kafe

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.