• Mofo

Zdravím, protože už se mně nechce jezdit vyměnovat bovdeny do servisu a nikdy sem to nedělal (nemám zkušenosti s určením správné délky bovdenů apod.), napadla mě jedna věc, co kdybych si délky bovdenů určil tak, že je je udělám přesně podle starých dělaných v servisu? De mi o to, jestli se časem trochu nevytahají, že bych je tím pádem ustřihl o nějaký milimetr kratší… Poslední věc se týká stříhání, co na to používáte? Zkoušel sem to kombinačkama, a i když se to nakonec povedlo, není to asi to pravé ořechové…

0 0
    • Belial  

Délka přesně podle starých. Záleží co máš za kombinačky. Pokud je to nějaké bahno za 150,– Kč, tak to asi neklapne. Pokud nemáš lepší, zkus pilku na železo.

0 0
    • palkac  

striham tak, ze vezmu stipacky, kladivo, parez a uderem stipu. cisty, presny, levny…

0 0
      • wlk  

s kladivem mám jen ty nej zkušenosti, hlavně sousedi si to pochvalujou :-))

0 0
    • wbiker  

Ještě přidám jeden postřeh, když to cvakáš kleštěma a zůstane tam takový vyčnívající kousek, tak jde buď upilovat, ale mě se osvědčilo ho zase ucvaknout kleštěma. Když to tam necháš, tak o to bude dřít lanko.

0 0
    • Vrci  

Tak opět přidám svou oblíbenou stránku – je i v odkazech www.parktool.com/…eadhowto.asp?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.