kolem Bodamského jezera na biku

6 nepřečtených
  • coolboy

    za 14 dní se chystám na pár dní do Německa k Bodamskýmu jezeru. Ve Velu sem četl pár článků o tom, že se v Německu nesmí bikovat na lesních cestách užších jak 2 metry. tak se ptám, jestli máte s touhle lokalitou nějaký zkušenotsi a s Německem vůbec…

    0 0
    • Andrzej  

      byl sem tam akorat v Bregenzu, pak autem ze svycarske strany, v Nemecku ne. Kazdopadne to tam bude hodne rovinate na bika podle mne moc civilizovane, je tam obrovske mnozstvi cyklostezek a cyklistu celkove. Mozna ma nekdo prime zkusenosti s cylkistikou v tehle oblasti tak poradi vic. O situaci v nemecku nevim vubec nic :) (zakazy a tak…)

      0 0
    • limonadovypepa  

      Ty 2 metry se musi dodrzovat i kdyz se to moc nesleduje. Ale riziko je tu a kdyz te chiti tak zaplatis pokutu nebo po tobe pujde hajnej s brokovnici ;-)

      tady jsou informace: www.wald-online-bw.de/…adfahren.htm

      Co se tyce Bodamskyho jezera – tam je snad tolik vyznacenej cyklozezek ze si urcite vyberes :

      www.meinestadt.de/…-95948-85252

      0 0
      • coolboy  

        dík za linky, akorát škoda,že neumím německy ani slovo :-)

        0 0
    • Dreww  

      Já byl před 3 roky v létě ve Švýcarsku v Heidenu. Tam to bylo celkem kopcovitý a cyklostezek fakt požehnaně. Jeden den jsme se rozhodli objet celé Bodamské jezero dokola. Vynechali jsme akorát ten jižnejší výběžek za Kostnicí, jinak to celý mělo cca 230 km. Skoro kolem celého jezera vedou stezky. Spousta míst, kde z pítek doplnit vodu a když je hezky tak i spousta lidí. Na švýcarský straně byste měli mít něco jako povinný ručená na kolo, což bylo nějakých 5 šv. franků. A ani nevim jak se nám to podařilo, ale ani jednou jsme neprojeli kolem nějakých hranic :o)

      0 0
      • RUMcajs  

        JJ, je to o neco mene nez 5 Chf a zaplatit se to da na kazde poste. Je to ruceni za skodu pro kolo. Plati na celej rok.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.