• Lukster

    Nic jsem nenašel v historii, proto se ptám přímo – neznáte nějaký servis, kde by měnili průmyslová ložiska na fullu – vylisovat staré a nalisovat nové? Konkrétně mi jde o Ostravsko… Díky za tipy…

    0 0
    • pepek  

      Možná je to blbá rada, ale zkus je napřed otevřít a možná zjistíš, že je stačí jen pořádně prostříkat bez demontáže a pořádně namazat. Jsou totíž z výroby jen slabě namazaná a s tím bordelem se pak znehybní. Já jsem to tak udělal a pohoda (vyčistil jsem je sprejem na odmaštění brzd. kotoučů ). Podle typu ložisek totiž ta výměna může být docela drahá (u mě by to bylo:2400,– jenom za ložiska a ještě k tomu + práce.

      0 0
    • tutite  

      zdravím. Jak říkám, pokud chceš mít jistotu kvalitní výměny, tak v Ol. znám jednoho šikovného, levného mechanika, do týdne to bude určitě. Ale v MaxCursoru to zkusit můžeš. Měj se.

      0 0
    • BikerMarius  

      Na spešlu FSR 03 v rameně co drží tlumič kladivem a dobrou tyčkou :) jen sou mrchy stojej 104,– za kus a sou tam 4 z toho zase dvě mrtví… Neznáte taky nekoho s FSR s takovýma problémama nebo typ na nejaký odolná ložiska ???

      0 0
    • kesu  

      no ja sem to ted nechal udelat v programcyklu,ale to ti asi moc nepomuze:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.