• malchys

Sem v podstate uplnej zacatecnik co se tyce nakyho vetsiho jezdeni, a potreboval bych par rad jak bych mel zacit a jaky bych mel mit zhruba vybaveni(helma..) kolo mam Kellys Quartz a jsem z HK. Diky za trpelivost s takovou lamou;)

0 0
    • enjoy  

jezdi s lidma a sleduj.. a co se nedozvis od nich,dozvis se tady:-)). zaprve to,ze tvoje kolo je spatny:-D a ze bez helmy umres. vic snad dodaji ostatni,me nejak nenapada co bych ti mel povidat.

0 0
      • kycis  

Bez helmy umres. S helmou taky. Otazka je kdy driv :-) Reknu ti jediny, jezdi a uzivej si to. Vsechno statni uz prijde samo.

0 0
        • tulda  

A kdo kouří umře dřív?

0 0
          • kycis  

Jo jo, treba ja uz jsem vlastne davno mrtvej :-)))

0 0
            • tulda  

Nevěřim, uka

0 0
              • malchys  

Jenze si myslim ze za 12000 si moc vybirat nemuzu;) a je jedno jakou helmu? Ptz nakou mam tu sem kupoval loni a stala 800, ale stejnak jezdim bez ni

0 0
                • enjoy  

drazsi se ti asi bude vic libit.anebo taky nemusi,pokud nemas k estetice na biku jeste tak vypestovanej vztah:-))

0 0
                • malchys  

neznate nekoho z hk a okoli?

0 0
                • tulda  

Jestli máš nějakou helmu bez upínání na zátylku, tak jí zahoď hodně daleko a pro jistotu jí ještě rozdupej. To je pak opravdu lepší jezdit bez ní. I když myslim, že za 800 se snad už tyhle modely neprodávaj.

0 0
              • kycis  

Ja nikdy nelzu :-)

0 0
                • kycis  

Jeste tam mela byt fotka,kdyz ja debil si neprecet ze to nebere .GIF..

0 0
                  • tulda  

hmm, na obrázku opravdu nic neni, tak nevim, co si o tobě mam myslet…

0 0
                    • kycis  

To je tim ze jsem docista mrtvej :-D Ale ne, vazne, me se ten obrazek normalne ukazuje, co ostatni?

0 0
                      • tulda  

aha, už to vidim, asi se mi zrovna nějak zpomalil net. musim uznat, že si SKORO mrtvej (ještě ti nějaká síla zůstala)

0 0
                        • kycis  

Hm, to si nejsem uplne jistej, vcera mi nebylo dobre, byl sem asi nejakej nastydlej a dneska jsem se nechal zlakat pocasim na kolo, dal jsem 75 a mam toho vazne dost. Takze z toho vlastne plyne dalsi rada : nejezdi na kole kdyz jsi nemocnej :-D

0 0
    • rasto  

jak jiz bylo receno, prvni vyjezdy bys mel absolvovat s nekym, kdo Te zauci. jinak, musis hodne pit (cca 1 0,7l lahev na 30km, mozna na min km). voz s sebou i musli tycky (=tzv. tratovky). hladak je potvora. neni spatny ani tachometr, abys mohl sledovat, koliks najel. katata by mely mit vlozku, abyses moc nepobouchal. i rukavice jsou dulezite: muzes otirat pot, na riditkach brani prokluzu, pri padu se min odres. prilba: vyber si neco kolem 1,0–1,2kc. za vic nema cenu kupovat, kdyz nevis, zda Te kolo bude bavit. znacku Ti neporadim: kazdemu sedi neco jine. hadry: osobne preferuji svetlejsi, barevnejsi: na asfaltu jsem drive videt.

0 0
    • orca  

JEZDIT jezdit JEZDIT , a pokud tě to bude bavit celej rok tak další si pořídíš třeba lepší kolo a bude tě to více bavit… krom přilby asi vyloženě nic není nutného …

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.