• jezevec2

Zdravim. Potreboval bych poradit kamenny obchod v Praze, kde se daji prohlednout, vyzkouset a pripadne zakoupit brzdy Avid. Dival jsem se na starsi thready, ale konkretni adresu obchodu jsem nenasel. Nakup pres web mi nevyhovuje a clovek od Zitnyho sam nevedel kde maji fyzicky Avidy. Diky

0 0
    • petebike  

videl sem je v Bikeranci ale nevim jestli maj kompletni sortiment

0 0
      • jezevec2  

O ano, na jejich webu je nabidka celisti SD7, takze mozna budou mit i primo na krame. Diky za info

0 0
    • Quake 9.0  

Co takhle přímo Komersii (Progresscycle) Jede tam z Karlova, nebo Palackého náměstí tramvaj č.3 a je to zastávka Černý kůň.

0 0
      • VencaV1  

Oni uz ale Avid nedovazej.

0 0
        • Quake 9.0  

Ale maj ho tam pokud vím habaděj. Byl jsem tam před měsícem.

0 0
          • jezevec2  

Ironii osudu jsem tam byl pred tydnem v sobotu v domeni ze maji v sobotu po O otevreno. ale bylo jiz zasperovano. Mozna bude lepsi zkusit Hostivice – ten obchod vypada ze je velky – tutiz siroky vyber. Nebyl jste tam nekdo? Jake je spojeni?

0 0
          • jezevec2  

Ironii osudu jsem tam byl pred tydnem v sobotu v domeni ze maji v sobotu po O otevreno. ale bylo jiz zasperovano. Mozna bude lepsi zkusit Hostivice – ten obchod vypada ze je velky – tutiz siroky vyber. Nebyl jste tam nekdo? Jake je spojeni?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.