• Marcinka

Všimli jste si taky, že Specialized používá starší typy přehazovaček, přesmyků i klik (používá starší kliky LX)? Třeba na Stumpjumperu FSR Expert 120 montuje přehazku XTR ne ze sady 2003 (v této řadě jsou třeba kliky s dutou osou Hollowtech II, Dualy…), ale z té předešlé. Taky řazení používá spešl starší Rapid Fire a ne Dual Control. Mně osobně se moc líbí, že zavrhuje Dualy a holduje lepšímu RF a taky, že používá přehazky se standardním tahem pružiny a ne s inverzním. I výběr ostatních komponentů je vyrovnaný (ne jak třeba u nějakých značek – možná Superior, Amulet, Rock Machine, Dema, Spyder – které rvou přehazku XT i na model do dvaceti tisíc a na druhou stranu mají úplně špatné vidle, náboje…). A taky systém odpružení FSR považuju za jeden z nejvyspělej­ších…kdybych moh jakýkoliv bajk, tak SJ FSR Expert 120.

0 0
    • fousek  

Kolik ti za to Spesl zaplatil?

0 0
    • Dijck  

Ten sj fsr expert nieje ziadna slava..ono sa to nehupe:)

0 0
    • Bery  

Spesl je hnusna komerce – poradne bajky jsou Santa Cruz, Intense, Yeti

0 0
    • vlk  

no dávají na svá kola starý výprodej ze skladů a to považuješ za + ?

0 0
      • Marcinka  

Za + považuju přehazky se standardním tahem pružiny (ne s inverzním) a řazení Rapid Fire. Dualy považuješ za +?

0 0
        • McBlacky  

rapid se dělá i pro 2007, navíc přehazky se standartem se daj sehnat normálně…

při ceně jejich kol je to spíš drzost tam cpát výprodeje :)

0 0
    • Excel  

REBA!

0 0
    • MartinXC  

No u vidlí a tlumičů (Fox) mi to jako výhoda nepřijde – spíš to odrazuje zákazníky – vlastnit něco s popsanými a fatálními chybami.

0 0
    • VencaV1  

Jsou to lemplove, cpat na kola komponenty ze smetiste a navic ty divny tlumice a ojebany vidlice. :)

0 0
      • Lišák  

Mě připadne, že vidlice, co jsou ojebaný (o nohu) jsou na jiných kolech.

0 0
        • dzabo  

:-)

0 0
        • VencaV1  

Tak takovouhle reakci jsem opravdu necekal. :) Me teda ta druha noha neschazi. Zato kolecko na nastaveni tlumeni komprese, o ktery jsou ojebany nektery vidlice Fox na Speslech by mi asi trochu schazelo.

0 0
    • hanz  

mě teda náboj 525 na kole přes 100prutů moc vyváženej nepřijde :-/

0 0
    • visby  

nevies ako sa mylis… spesl ma sice zdanlivo rozumne zlozenie komponentov, ale je to oklamane na miestach, ktore tak lahko nezbadas…naby, osky… inak mam spesl vcelku rad:-)

0 0
    • mastihuba  

netušíte někdo kde sehnat todle?

www.specialized.com/…uipPopup.jsp?…

ve finále to asi urobím samo domo, ale přece kdyby. :)

0 0
      • Peslezedirou  

Tuhletu věcičku vozí určitě Rich na svém spešlu. Mám takový pocit, že říkal cenu okolo 700Kč.

0 0
        • mastihuba  

ceník spešlu 2006 to udává za 490,– a i to se mi zdá dost.

***** dost za kus plastu. :)

0 0
          • cova  

ve kterém ceníku? na specialized.cz to nemůžu najít :-(

0 0
          • MartinXC  

Já sehnal u Hanáka prachovku na jakousi starou vidli. Padne tam jak ulitá (ještě tam není, až po garančce). Ten blatníček vezme moko a bláto, ale prach a kaminky ne.

0 0
            • visby  

prachovka ti tak tiez drzi sajrajt na piestnici…

0 0
              • MartinXC  

Pokud můžu srovnávat s vidlema, tak nohy s prachovkama byly čisté půl sezóny, nohy bez prachovek jsou špinavé po 10km.

0 0
      • vratan  

nepodporuj ich zbytocne. ten blatnik by mali davat ku ramu. ja som spravil samo-domo z blatnika predavaneho v carrefoure. daju spravit dokonca 2–3 kusy…

0 0
      • Marcinka  

Parádní věcička…nezasere se Ti tolik tlumič. Ale shánět to budeš určitě hodně těžko. Ty máš S FSR? Spokojenost?

0 0
      • Fana.A  

Už jsem to viděl na Spešlu vystříhané z kačera. Funkční a za pár korun.

0 0
    • kili  

Na SL som si to tiež všimol,otrasné boli aj sedlovky na Stumpjumperoch,v tej­to cene by sa to nemalo stávať,

0 0
    • kudlanka32  

asi jako ja :))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.