• RUR

    Můj Truvativ se po cvíli pocvakávání po posledním švihu už jaksi nedá roztočit, úplně ztuhnul :((a díky tomu nešťastnému tvaru klíče ho nemůžu ani demontovat. Asi už ho nechci:)) Co místo něj?? Hlavně spolehlivé, bezúdržbové a long lasting tak kolem 1000,– CZK viz. dole. Prosím vlastní zkušenost, nebo max. 2nd hand informace. Jiné návrhy?? Díky za radu.

    Anketa: Jaký střed

    7x
    88%
    1x
    13%
    0x
    0%
    0 0
    • Palo TT  

      Kvalita ISIS osi je bieda :( Mal som Truvativ aj FSA Platinum. Obe odisli po 2500km. Teraz mam RaceFace SRX a po 1500km slusny vakel, takze do 2500 ho urcite zrusim. Lacny deore stvorhran pri rovnakych podmienkach vydrzal 10000. Kua.

      Asi vyskusam na octalink (osky su aspon lacnejsie ako ISIS), vratim sa naspat na stvorhran alebo pockam kym sa HollowtechII prepadne az k Deore :)

      0 0
    • rasto  

      vozim race face. nic moc :-( asi kvuli isisu me ceka prechod na nejakou verzi dute osy, octalink II? nechci uz do spatneho systemu vrazet dalsi love :-/

      0 0
    • MartinXC  

      Long lasting – to je tak 4hr Shi XT do roku 2001 ;-) Ale FSA Platinum chodí z těch „novodobých“ nejhladčeji.

      0 0
    • lubos  

      Ctyrhrany jsem mel nejaky Deore 2×, nic moc, drhnul, vakl, ale drzel jakztakz. Pak ctyrhran Truvativ, to bylo lepsi. Pak jsem presel na ISIS. Truvativ osa (MOC asi 1000) … otras. Asi jsou i lepsi, ale vzdycky jsem je kupoval s vahou do 225g. Neskutecne spatne loziska, zadne poradne utesneni. Jsem tonemohl vydrzet, tak jsem koupil FSA, ted nevim jaka verze, MOC cca 1500 to bylo. Zapouzdreni lozisek uz dost dobry, vydrzelo to lecjaky sajrajt. Taky loziska jsou sirsi nez mela Truvativ. Kolik jsem najel nevim .. ale pocitam, ze alespon 4t. Ale nevydrzi to urcite nejak moc dlouho. Ted mam XTR Hollowtech II, zatim drzi. Raceface Evolve (stejny system) odesli loziska po asi 500km (nejspis zadna vazelina od vyroby, nebo co). Jsem tam nahodil LX loziska .. uvidime.

      0 0
      • RUR  

        No, optimismem mne zrovna neplníte. Vzpomenu-li na to, co mi vydržela osa dřív. Co ten Pells, nejezdí to někdo? Nebo neco jiného?

        0 0
        • Vrci  

          Jo já, ale tobě to asi nepomůže. Chorus čtyřhran. Může mít už kolem 10 tis.

          0 0
      • vladaza  

        zdá se, že se začínají vyrábět docela dobrý výkaly, pro mě , jakožto staromilce je stejně ideál klasický čtyřhran s osou Kinex za 160,–

        0 0
    • dessloch  

      Mam FSA platinum pro, model 2003/2004 ten cerveny, 225g, este stale ide v pohode a jazdim aj v blate a v snehu proste v kazdom pocasi.

      0 0
    • RUR  

      Tak si to ještě jednou hodím nahoru. Nejezdí nějaká dobrá duše toho Pellse? Chtěl bych odpověď typu: Jezdým střed XY už 20 000 a je to lepší a lepší., stál 5,50 a od letoška 4,40;) To mi neříkejte, že nic takovýho nééni:)))

      0 0
      • Veeteck  

        Ja jsem letos jezdil toho Pellse, asi 500km, ale pak jsem menil ram, takze toho moc rict nemuzu. Ale tech 500km fungovala pekne :)

        0 0
    • Martinson  

      Mám na Jamisu už druhý kliky a stále původní osu ISIS asi nějaký Truvativ oem. Vážím 90+, najeto cca 8k. Nemá vůle, necvaká. Osy od Shimana Deore,LX jsem měnil častěji.

      0 0
      • vladaza  

        docela pěkná ukázka klik LX je v posledním Cykloservisu, místo šesti hodin ukazují za „pět šest“ – ´kvalita jak víno, to se mi na čtyřhranu nestalo za celej /hodně dlouhej/ život

        0 0
        • Schrama  

          Mám isis od FSA a zatím dobrý. Možná u něho zůstanu. Maximálně se po tom, co jsem si tady vyčetl o klikách (hlavně Truvativ), vrátím taky na 4hran. Měl jsem 4hran na kole 40tisíc km od roku 93 a neřešil jsem nic. Kliky od Sugina a byl klid.

          0 0
    • krtex  

      Sice ctyrhran, ale az posledni kus co jsem vlastnorucne mazal drzi = doporucuji cokoliv co je nove rozebrat a natlacit kvalitni vazelinou co se vejde..

      Ti cinani to proste ojebavaj no..

      regards, KTX@.

      0 0
    • madcat  

      Já osobně teda mám s Raceface docela dobrou zkušenost – vozil jsem SRX splined 113 mm na Koně přes dva roky a žádnej problém, dřív odešla levá klika, osa je stále v pořádku, žádná vůle ani divný zvuky, a to jsem jí dával celkem zabrat, rozhodně žádný pohodový ikscéčko, spíš takovej hospodskej zevling s občasným poposkočením přes patník :-)).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.