• Pinocio

Omlouvám se za svou neznalost, ale odkud pokud se měří délka představce? díky:-)

0 0
    • zac  

osa diry na krk – osa diry pro riditka a doufam ze nekecam… :)

0 0
      • Lister  

a teď, kde to budeš měřit – na té straně kam je představec zvednutý, nebo na té kde klesá, protože třeba ten co jsem si objednal já má na straně zvednutí 95mm a na druhé má 100mm což odpovídá tomu co je na něm napsaný :o?

0 0
        • zac  

ja nevim ja to merit nebudu… :)

0 0
          • Pinocio  

díky moc:-)

0 0
            • zac  

ne, ja si fakt myslim ze to tak je… pak bych rek ze se to meri jako od stredu vysky predstavce a proste jako stredem, ale podle toho co pise lister tak to tak neni evidentne… mozna to ma kazdej vyrobce taky trosku jinak…

0 0
        • Paja  

Logicky by bylo „stred riditek“ – „stred predstavce v ose hlavove trubky“, ne?

0 0
          • Lister  

no logicky asi jo, ale takhle jsem to nikdy nikoho neviděl dělat, většinou to měří zvrchu ze strany toho zvednutí, tím netvrdím, že to je dobře :o))))))))

0 0
            • Paja  

Vzdyt je to jedno, vzhledem k tomu, ze to jsou rovnobezky, melo by ti to vychazet stejne, leda, ze by se ten predstavec zuzoval:-)

0 0
        • PIWNIK PONURY  

vzdalenost osa diry – osa diry se snad nemeni… jestli se nepletu, hihihi:-)

0 0
          • Lister  

myslíš???????

0 0
            • PIWNIK PONURY  

no u toho samyho predstavce snad ne.. skoda ze jsem v praci, hned bych to sel zkouknout:-)

0 0
              • Lister  

Už je to jasný :o)))))))))))))

0 0
                • enjoy  

á,pan hleda zahady:-D

0 0
                • PIWNIK PONURY  

:-))))) technicky vykres:-D

0 0
                • Pá-dlista1  

Podle me je delka predstavce tohle: (viz. obrazek) To je rozhodujici. Ostatni se da doladit podlozkama atd. Ale nerikam, ze tuhle miru uvadeji :) Koho tahle problematika zajima… uz se to tu detailne resilo :)

0 0
                  • Toams  

… aj toto je moznost:-)

0 0
                    • Pá-dlista1  

Rozhodne. Ale ta mi nic nerekne o chovani kola, delce posedu…

0 0
                      • Toams  

pri predstavci sa predsa udava aj uhol, ne??? nejaka ta sinusova, tangentova ci jaka veta a mas to:-)

0 0
                        • Pá-dlista1  

Ale proc, kdyz je jednodussi to zadat jinak ;)

0 0
                          • Toams  

os hlavovky vacsinou nie je kolma ani na horizontalnu rovinu ani na hornu ramovu trubku, tak nech to meras, jak meras, vzdy je udaj len orientacny:-)

0 0
                    • Lister  

bych řekl, že to je to co napsal Paja

0 0
                  • Lister  

jo já vím že se to tu řešilo, ten můj obrázek nebyl o tom jak se to má měřit, jen na vysvětlenou, že není až tak jedno jestli budeš měřit zvrchu nebo zespoda :o)

Pokud jde o to cos nakreslil tak souhlas, je to asi jediný objektivní meření, stejně jako efektivní délka horní trubky – stejný princip :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.