Stridani paru kol na s kotouci a skrtani desticek

16 nepřečtených
  • RUMcajs

Cus,

mam dva pary kol, jeden s Mach 1 rafkama na XT nabach a druhy s Mavicama a DT Hugi nabama. Brzdy Hayes El-Camino.

Zatim jezdim jen ty na XT (zimni set) a tak me zajima, jestli budou skrtat desticky o kotouc, nebo jestli bude dokonce nutne posouvat trmen.

Anketa: Vymenu plastu resim

11x
    65%
    5x
    29%
    0 0
    • Pá-dlista1  

Teoreticky je to normalizovany. Prakticky si myslim, ze budou skrtat :)

0 0
    • jecnak  

Prosim o preklad do cloveciny: „stridanim celych jednoho z kol (0) “

0 0
    • fatty  

prakticky to bude škrtat – dost nešťastné řešení

0 0
    • Venda  

Já taky střídám kola a zadní mi ještě neškrtla ani na jednom z kol a přední na těch zimních vždycky trochu ze začátku, ale nic velkýho. A je to hlavně dělaný tím, že tam mám hrozně křivej kotouč.

0 0
      • lidumil  

čéče, si v profilu aktualizuj foto kola, ne?

0 0
        • Venda  

Do týdne tam bude! Musím si ho ještě pořádně umít.

0 0
          • lidumil  

umÝt – ty že budeš učitel :-(((

0 0
            • Venda  

Matematiky a tělesné výchovy. Písmenka budu v životě psát maximálně tady. :-)

0 0
            • Venda  

Jo a gratuluju Adamoj! Nejtěžší zkoušku má za sebou. Teď se může flákat.

0 0
          • RUMcajs  

A jaky sety kol stridas?

0 0
            • Venda  

Mám ty co jsou v profilu s kotoučema Alligator a pak mám přední se Scott nábou a ráfkem zac19 a zadní na deore nábě s ráfkem Remerx Jumbo, oboje s kotoučema deore. Takový nezničitelný…

0 0
    • Lister  

na tohle jsem se kdysi ptal, když jsem řešim dilema – mechaniky X hydrauliky – a bylo mi řečeno, že hydraulika by se měla sama přizpůsobit, ale nevím, praktické zkušenosti zatím chybí :o(

0 0
      • Venda  

Přesně tak to je. Zrovna dneska jsem měnil a jak jsem psal… chvilku po nasazení to škrtalo, párkrát jsem zabrzdil a byl klid. Je to úplně stejný jako když píchneš, sundáš kolo a pak ho znovu nasadíš.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.