• lOlA

urcite to tu neco takovyho bylo tak me prosim nekamenujte.koupil jsem si tyto vecka www.koloshop.cz/index.php?… .mel jsem na kole starsi v-brake Tektro paky.chcu si koupit novy i s razenim tak se chci zeptat jaky mate naroz na tyto paky www.velohanak.cz/…_detail.aspx?… , jaka myslite ze bude ucinost ve spojeni tech vecek s tema pakama.piste co vas napadne.nemam totiz moc financi:o/ dikec!

0 0
    • rarášek1  

Chodit to bude, a učinost bude záležet na použitých špalcích. Jinak bych volil asi řazení zvlášť, ale za ty peníze, proč ne.

0 0
    • gobike  

Kup to zvlast, razeni dohromady s pakama bych si uz asi nikdy nekoupil.

0 0
    • lOlA  

proc myslite ze razeni s pakama ne?sem malinko lamka:o)

0 0
      • rarášek1  

Kvůli případným ztrátám při pádu. když urazíš např.brzdovou páku, koupíš jen tu a nemusíš kupovat i řazení.

0 0
        • lOlA  

jasny ale jinak to chodi a facha zcela v poho ne?ja totiz nemam moc penizku a bud toto nebo to co jsem mel sem slibil pritelkyni na kolo.navic mam LX a nechce se mi je davat na tektro.nekdo rika ze by to nemuselo mit 100% ucinost.tak poradte.jako takovy sou dobry?ja nejezdim zadny sjezdy.spis mestem a neco malo terenem…

0 0
          • gobike  

Jiste, klidne je kup, ja sem jezdil Alivka jednu sezonu a nemuzu si stezovat, az na to, ze mi ukazatel zarazeneho prevodu vyblednul:)

0 0
          • goofy  

No Tektro paky jsem jezdil 5 let, a krome toho, ze ke konci chytly trochu vakl, tak zadny problem. Este ted je mam ve sklepe a cekaji na dalsi pripadne vyuziti. Spis sis mnel koupit Deore vecka a koupit paky a razeni zvlast, kdyz uz chces nove paky. Mne totiz ani vetsinou nevyhovuje, jak jsou ty radici packy nastavene vuci brzdovym pakam.

0 0
      • rock  

Pokud řazení morálně či fyticky zastará dřív (později, zkrátka v jinou dobu) než páky, nemusíš měnit oboje …

0 0
      • Lišák  

Měl sem taky kombi a při přechodu z canti na V jsem musel koupit i řazení. Tobě by se něco podobnýho mohlo stát při přechodu na hydry.

P.S. Je fakt, že canti páky s V brzdama brzdily výborně, bohužel musel být naprosto dokonale vycentrován ráfek.

0 0
    • Daf  

Koupil bych paky kde se da stelovat citlivost, takze u shimana od LX vys, nebo avid SD7. Razeni pak klidne to Alivio.

0 0
    • JSt  

ty novy alivacky brzdovy paky neznam, ale napred bych se na ne poradne podival nekde v ksefte. mam deore (byly na kole) a maji tvar uplne na nic – moc tenke. po delsim sjezdu mam pekne otlaceny prsty.

0 0
    • lidumil  

To snad bylo lepší tohle – kupkolo.cz/pro­duct_info.php?cPat­h=29_30&produc­ts_id=1267 nebo tohle kupkolo.cz/pro­duct_info.php?cPat­h=29_30&produc­ts_id=88 a ještě by Ti něco zbylo, ne? Ta cena na koloshopuje za jeden pár, ne? Tohle za oba.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz