• cover

Ahoj mám problém s montáží hlavového složení na nový rám Merida. Nevíte někdo, kde bych našel nějaký návod co kam patří a jak která ložiska nasadit? Je tam i nějaký zvláštní rozpůlený kulatý kus plastu, který netuším kam nasadit. Díky

0 0
    • R.1  

ten rozpuleny kus je jiste jenom specialita Meridy… :)

0 0
      • Orbis  

fakt? já bych řekl, že je to u každýho IHS složení:-) napiš, co je to za hlavový;-)

0 0
        • cover  

Značku přesně nevím, byl součástí rámu Merida Matts Sport 500. Nevíte co s tím? Díky

0 0
          • R.1  

lozisko je zapouzdrene nebo jen klec? konus vymezuje radialni vuli loziska, dava sa mezi lozisko a vrchni kryt.

0 0
        • R.1  

nechapes tu lehou ironii…

0 0
          • kovar  

to jsou paradoxy, rozpůlený a přesto vcelku.

0 0
            • R.1  

Co je na tom? Stejne jako vsechno, co proslo cernou dirou a vypadlo na jinem miste v casoprostoru. :-P

0 0
          • Orbis  

ale chápu:-)

0 0
    • kafac  

Merida vetsinou pouziva Cane Creek, jak to poskladat mas tady: www.canecreek.com/…d/ZS_eng.pdf

0 0
      • wbiker  

Asi je to úplná hloupost, ale z toho obrázku mi není jasný, jak má být otočené to ložisko, jestli jakoby "tou kulatou stranou do rámu (nahoře i dole, nebo tou kulatou stranou ven z rámu).

0 0
        • P.L.  

Myslím ze to má být tak jak je to na tom obrázku.

0 0
        • Orbis  

nahoře na rámu: tou zkosenou částí dolu dole: zkosenou částí nahoru :-)

0 0
    •  

Zdravíme pozemšťany!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.