• lOlA

Zdravicko.mam dotazek.moje mamca vcera pichla. byl to malinkej kovovej hrebik a projel uplne skrz.dusi koupim radsi novou-lepeni moc neverim.ale jde mi o ten plast.je tam jen malinka dirka o prumeru cca jednoho milimetru-proste pidimidi:o) myslite ze to nicemu nevadi?nebo koupit novy plast?diky moc

Anketa: koupit novy plast?

Ano
    2x
    5%
    Ne
    41x
    95%
    0 0
    • dieegoo  

taky mam v plasti nejakou dirku a nicemu to nevadi

0 0
    • JJ  

Mamce to staci, ne? Sem ji dal svuj ohnutej ram a jak si ho pochvaluje:)

0 0
    • kurýr na bajku  

Vadí to pouze tehdy pokud jezdíš hodně a do dirky se dostane kamínek, kerej se prohlodá až k duši. Pokud by ses bál tohodle případu, tak stačí vystřihnout kus plastovýho kečupu a plášť podlepit.

0 0
    • mosquito  

u mati neres, u sebe bych resil pouze vetsi proriznuti treba strepem, dirka vubec nevadi

0 0
    • pepek  

Kdybych kupoval v začátcích svého bikování vždy novou duši, tak jsem na tom finančně skončil. Míval jsem průměrně jeden defekt za týden, duše jsem jezdil běžně s 10+ flekama a nikdy žádný nepovolil. (Teď jsem se dostal na 1 defekt za půl roku)

0 0
      • kurýr na bajku  

Tak to je logish, pokud už tolik nejezdíš, tak nemůžeš tolik píchat :-P

0 0
        • Stancek  

To je zajmavy, ja cim vic jezdim, tim min picham… ;-)

0 0
        • pepek  

Jezdím skoro stejně, akorát už víc foukám, vybírám si cestu, nejezdím na paseky s malinami, zvedám včas prdel ze sedla a pružím vepředu i vzadu.

0 0
      • RUMcajs  

Mno, ja mel i 19 fleku na dusi :-) Pak jsem si k nim zacal psat propiskou datum a misto a kdyz sla duse do kose, bylo to pekne pocteni a nadherny kus bikove historie. Vrele doporucuji!

0 0
        • pepek  

To ses zachoval tak klidně? Já bych tam tehdy asi měl samý sprostý slova. Např.když jedeš v neděli ráno po cestě, kde už projelo tak 500 kolařů a chytneš stovku hřebík napříč, že ti eště omlátí zadní vidlicu, co bys tam asi napsal ?

0 0
        • TheIF  

To je už dobře „odolná“ duše, jen kdyby pak neházel plášť :-(

0 0
    • lOlA  

oukej!je jasno!dikec!

0 0
      • VencaV1  

Ted uz staci jenom zalozit vlakno: „pichnuti-co s dusi?“. Ja hlasuju pro zalepit. :)

0 0
    • Lobo  

Mel jsem i proriznutej plast. Sesil jsem to silonovou niti a podlozil zaplatou na madracku, guma s textilem a par kilaku jsem este najel :o) Dyz mas dost penezi, vzdy kupuj novy, pomuzes republice..

0 0
    • marapara  

Přece nemá smysl kupovat nový plášť kvůli malé dírce. Jo kdyby ho rozřízla kus, je to něco jiného.

0 0
    • Gorgov  

Proč nevěříš lepení????? Ten plast bych radsi odnes do nebezpecnyho odpadu…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.