• pepa_16

Pri jizde me hrozne lupe v predni nabe, fakt nechutnej zvuk. Kdyz jsem nabu rozebral, vycistil, namazal a slozil, lupe to porad. Nevite cim by to mohlo byt? Neni to nijak akutni (brzo prejdu na pevnou osu na prumyslech), jen jestli se nekomu stalo neco podobnyho…

0 0
    • Lister  

jsem chtěl napsat, že ořech, ale tohle bude asi přední co :o)

0 0
    • Pekáček  

Co kuličky, dobrý?

0 0
      • jecnak  

Me to delaly omlety konusy.

0 0
      • pepa_16  

jo, kulicky jsou v pohode…naky sice trochu odreny ale nezda se mi to ze by to byly kulicky

0 0
        • Pekáček  

Já včera rozebral ze zvědavosti ložisko z náby ČZ, lupalo až to cukalo vidlicí (ježděno před deseti lety) ložiskové dráhy byly OK a kuličky nadranc.

0 0
        • pepek  

Trochu odřený kuličky jsou pořád ještě dobrý kuličky? :-) Trochu odřený jsou na vyhození a s nimi asi minimálně i konusy.

0 0
        • MARIN  

jestli jsou kulicky jen trosku odreny tak uz rozhodne nejsou v pohode a to lupani delaji prave ony

0 0
    • Vrci  

Je to určitě nába – zkoušel sis s někym vyměnit přední kolo. Po rámu se zvuky šíří všelijak.

0 0
      • pepa_16  

Na 99% je to naba…kazdopadne je to vepredu, tzn. ze to muze bejt vidla, naba nebo hlavak…hlavak mam na prumyslech, vidle tak to bych nerek..tak nevim no

0 0
    •  

666er for ever!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz