• Mustafa

Zdravím,mám problém s přední nábou Formula.Měl jsem plečku nedávno v servisu a měnili konusy.Druhý den začalo v nábě tak jako lupat.Jako by měla o kuličku míň.Odnesl jsem kolo o5 do servisu,nábu jsme rozebrali,kuličky jsou všechny,žádná není poškozená,konusy nové.Namazali,na­montovali a vše O.K..Po dvou dnech zase.Lupe v ní víc a víc a ke všemu se mi zdá že se jakoby povoluje.Neví někdo sdílný v čem je ten problém.Pěkně děkuji.

0 0
    • Fisi  

Rozeber naboj pořadne vičisti misky a skus je zkontrolovat možná je miska prasklá (miniaturni prasklinka) už jsem viděl více takovych naboju…

0 0
    • CZiko  

mi to takhle dělala deore nába, ale to nebude tvůj případ, protože já jsem měl kuličky na maděr…

0 0
    • BH  

Pravdepodobne to bude kulickama.over si, zda tam mas spravny prumer kulicek(ev. bych je doporucoval i vymenit- mohou byt i nove vadne) a zda konusy odpovidaji originalum.Jako dalsi moznost vidim spatne vycisteny naboj a nebo nejakou necistotu, ktera se tam muze dostat, pokud to mechanik nedela peclive a napr. kulicky posbira ze zaspineneho ponku, ci do vazeliny narve zaspinene prsty.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz