• Mirooo

    Rád bych koupil nějakou přilbu kolem 2K zatím mám v užším výběru Giro Havock a Bell Delirium a možná Uvex Supersonic RS 06. Co myslíte, kterou mám zvolit? Nejvíc se mi asi líbí Havock, ale tato přilba má prý nízko sklopený štítek, který brání ve výhledu(dá se samozřejmě oddělat) a nevím jestli by štítek neomezoval použití brýlí. Uvex má na proti tomu štítek proti hmyzu, což giro ani bell nemá. Vy co máte Havock, napište please jak je to doopravdy s tím štítkem. Ostatní poraďte jakou zvolit…

    thx Abh

    0 0
    • Pavlos  

      Ber tu co ti nejlip sedne na palici

      0 0
    • rock  

      viz Pavlos nade mnou … já po dlooouhým hledání (po vyzkoušení m.j. všech tří jmenovaných) asi zakotvím u Uvex Supersonic …

      0 0
    • goofy  

      Jak uz psali yse. Vyzkousej vsechny 3 a ber tu co ti nejlip sedne. Ja mam Delirium, a na hlave mi sedi perfektne, stitek nicemu navadi, takze pohoda.

      0 0
    • poiko  

      Já mam tu Bell Delirium. Jsem spokojenej. Síťka proti hmyzu mi vůbec nechybí. Štítek je u ní trochu blbej v tom, že neni nastavitelnej. Nejsem si jist, jestli u těch ostatních je. Pokud ano, je to plus, který bych si započítal, kdybych se nemohl rozhodnout. Nakonec vybrat samozřejmě tu, která sedí nejlíp.

      0 0
    • expen  

      já mám Havock a štítek opravdu docela ve výhledu vadí ale já stejně jezdim bez něj takže mě to bylo jedno.hlvně mi nejlíp seděla na hlavě a to bylo rozhodující…síťka mi nijak nechybí

      0 0
    • Pebe  

      mám Havoc a štítek mi nevadí, je tak akorát aby mi nesvítilo sluníčko do očí a taky když prší, mám brýle suché. Takže pro mě akorát.

      0 0
    • biker01  

      zdarec, mám Uvex Wing RS, a je to podle mě nejlepší přilba, protože sem celou sezónu běhal po krámech a žádná mi neseděla. Až sem narazil na tuhle. Takže můžu jenom doporučit.. PS,, mám jí z Velotrade;)

      0 0
      • goofy  

        Mozna je nejlepsi pro tebe, ale mne vubec nesedela…

        0 0
        • TheIF  

          Hm UVEX FP1 race je pěkná, ale je moc malá (55–59 cm) teda pokud maj stejný čislovní jako MET, z 63cm jsem musel vyházat boční polstrování :-)

          0 0
    • panaczek  

      …mam Havoc, stitek mi ve vyhledu branil, tak jsem ho trosku zvednul: je uchycenej na obouch stranach a v prostredku helmy. staci stitek vycvaknout v prostredku a udelat dirku (pouzil jsem spicatej nuz) asi o 1 cm vys, zacvaknout zpet a je po problemu. staci udelat malou dirku a ono se to do toho polystyrenu vmackne. drzi perfektne, vyhled jako bez stitku.

      0 0
    • Lister  

      tak já mám tu Uvexu a taky mi vadil štítek tak jsem ho dal dolů a je po problému :o) Jinak samozřejmě vem tu co ti sedí nejvíce, pokud jde o Havoc tak v to má Giro fakt vymakaný, pokud víš jak nastavit tak musí sednout snad každýmu, ale bycha ne každý prodavač dokáže poradit s čím vším tam můžeš hýbat :o) Jsem si mylslel, že mi nesedí, ale po důkladné instruktáži, jsem si i tuhle nastavil přesně na škopek.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse