• TheIF

Byl jsem rozhodnut pro NERVE XC 5 (super poměr ceny a vybavení) ale po přečtení tématu full na xc jaký zdvih doporučujete/jaký máte… jsem začal pokukovat po FR a protže se mi líbí „normálně“ vypadající fully zaujal mě CANYON Nerve ES7 www.mtbs.cz/katalog06.html?… ale zase ta cena je už dost vysoká 1999 € :-( Jaký je váš názor na vybavení toho kola za tyhle $$$ ? (čekání na dodání kola neřeším za 59K ho mám i z poštovným z Německa i kdybych měl 2 měsíce čekat to mi nevadí)

Anketa: Který model Canyon

9x
    53%
    0x
    0%
    6x
    35%
    2x
    12%
    0 0
    • Pavlos  

kdyz tak uz esx7

0 0
      • TheIF  

Proč ? Fox TALAS je lepší vidla než RockShox Pike ne ? A pak taky to kilo navíc :-( a zase tak extremní freeride nechci jezdit abych potřeboval 20mm osu

0 0
    • MlokCZ  

Já bych šel do XC6.

0 0
      • MlokCZ  

Teda aspoň jsem zatim tak rozhodnutej. Letos ale nevyjdou peníze, takže do příštího roku se třeba ještě přerozhodnu. Problém je, že ty kola musím koupit 2 (i pro manželku). Zatím to vidím na 2× XC6 (nebo možná XC6 + XC5). Měl jsem možnost zkusit XC4 a ES4. Ten zdvih na ES ještě není příliš, ale vadilo mi, že už je moc vysoko těžiště. A na druhou stranu ten zdvih na XC zas nebyl tak malej.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.