Sensor Active vs. Sensor Double Face

13 nepřečtených
  • Krutor

    Sorry, ale ve starejch threadech sem nenašel žádanou odpověď.

    Chci si ještě do svýho arzenálu dokoupit dlouhý triko na jaro/podzim (případně i pro zimomřivou manželku). Kdo máte zkušenosti – jaký je rozdíl mezi Sensor Active a Sensor Double Face. Moje představa použití: přímo na tělo pod dlouhej dres a přes to bundu … event.použití jako druhá vrstva přes Moiru Mono …

    Díky za názory … a taky že mě neukamenujete za novej thread :-).

    0 0
    • Ruprecht  

      double face má nižší životnost – po pár vypráních je docela žmolkovatý, aktiv vydrží o něco více více. Ale koukal jsem že letošní model aktivu je úplně jiný než ten loňský – a není to podle mě změna k lepšímu. Ale celoročně využitelnější mi přijde dlouhý coolmax od sensoru.

      0 0
    • scret  

      Double face je teplejsi a rekl bych vic strecovej… Ja ho pouzivam na treky a je uz zmolkovatej,ale na estetiku v prirode duraz opravdu nekladu. Funkcnost dobra. Na Moiru Mono bych ho asi nenosil.Spis budto hned na telo nebo pod to hodit nejakej treba Coolmax. Neco tenkyho.

      0 0
    • architekt  

      mam DF od podzimu a uz docela zmolkovati… ale funkcne je v pohode… nad 5C – DF + nowind a luxus :-)

      0 0
    • rock  

      Objevil jsem docela zajímavou, výrobcem nezdokumentovanou funkci DF: mimo to, že ho používám v zimě jako první vrstvu, mám ho i na jaro, studené léto a podzim pod letní dres (pro stejný účel jak normální lidi používají vestu a rukávy :-) ). No a v jednom takovém případě jsem totálně promokl (Beskydy, cca 10–15°C). DF po chvíli začal hřát a hřál několik hodin, do té doby, než jsem se dostal na hotel. Ohřál se od těla a studenou vodu z deště ke mně už nepustil :-) …

      0 0
    • wertigo  

      na Sensor Double Face nedam dopustit. mam ho 3 mesice – zmolkovati, ale jinak o.k. nosim na bezky moira ultralight, senzor DF, moira Plys, Pertexa – a konecne muzu rict ze mam vychytane obleceni na bezky do max. –15st. DF nesaje pot, ten se drzi v moire a jsem v suchu. Na teplejsi pocasi(jaro) shodim ten plys a parada i na teploty nad 0st.

      0 0
      • Krutor  

        Chlapi, to „žmolkovatění“ – není to chybou v praní?

        Jinak – podle tvýho příspěvku sem pochopil, že použití jako 2.vrstva přes moiru (já mám MONO, ale to je jedno) funguje bez problémů … Takže i přes „žmolky“ půjdu do DF.

        0 0
        • scret  

          Zmolkovateni urcite neni chybou prani,proste je to tou tkaninou.Zmolkovati treba od baglu apod. Ja bych nenosil pod d.f. Mono,urcite tim nic zkazit nemuzes ale ja osobne bych pod to hodil neco tenciho,co vic odvadi pot – Coolmax nebo v krajnim pripade Moira ultralight (ikdyz o Moire si myslim svy!!!)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.