Sensor Active versus Doubleface

9 nepřečtených
  • wbiker

    Ahoj. Chtěl bych se vás zeptat na přímé srovnání dlouhého trička Active a Doubleface od Sensoru. Přečetl jsem si vše, co píšou na jejich domovských stránkách, teď by mě zajímal pohled lidí, kteří mají s obojím přímou zkušenost. Je v „teplosti“ až takový rozdíl? Jak jsem pochopil, Coolmax nechci, sháním třičko spíš do nižších teplot, tak od sedmi stupňů výš. Dík všem za názor.

    Anketa: Pro teploty od 7°C výš je vhodnější

    3x
    75%
    1x
    25%
    0 0
    • RUMcajs  

      Doporucuji tenke tricko napr. coolmax a k tomu bundu. Co se pocitu spocenych zad tyce, tak doubleface je o neco vic vlhci nez active a active coolmax nenahradi…

      Mam 2×coolmax dl. rukav, jednou kratky, Active dlouhy a kratky a doubleface dlouhy + doubleface spodky.

      V zime pri –5 c jsem vozil jen dl. coolmax a bundu, vratil jsem se po 3h svihu ve snehu a v kopcich temer suchy.

      Behem dojizdeni do prace vozim coolmax a bundu, nekdy coolmax a active. Coolmax uschne za par minut, active nad coolmaxem se lepi treba 20 minut.

      Vim, ze jsi psal, ze coolmax nechces, ale bez dobre spodni vrstvy to stejne nikdy nebude ono.

      0 0
      • wbiker  

        Mám basic od Progressu, to jsem myslel jako tu spodní vrstvu. Když je chladněji, vozím ten progress na to triko s dlouhým, dres a vestu a na rukou ještě návleky. Tak jsem právě myslel, že to trikos dlouhým nahradím něčím „lepším“ a nevím jestli by ten coolmax tuhle funkci splňoval. Přesně tam píšou „do nejparnějších letních dnů…“:-)

        0 0
        • Paja  

          Ja sice trika od Senzoru nemam (z duvodu dostatecneho zasobeni hadrama z vyprodeju ve firemnich prodejnach Moiry a Klimatexu:o) ale pokud porovnam veci od Senzoru s tim co vozim, tak do teplot nad 7 bych oblik scampolo z coolmaxu, dlouhy rukav active, letni dres a vetrovku.

          0 0
        • RUMcajs  

          Cus, coolmax je polopruhledna sitovina. Do civilu ho muzou nosin jen exhibicionisti a sexuchtive divciny :-)

          V zavislosti na tom, jak jsi otuzily doporucuju spodni vrstvu a na ni active nebo doubleface. Jestli chces neco pro 7 az 15 stupnu, tak radsi teplejsi doubleface, kolem tech 15cti bych sel do active.

          Jestli mas vicero vesticek, bundicek, trik, navleku na ruce a jinych hadriku, tak si to nejak skombinujes jak s doublefacem, tak s activem.

          0 0
          • rock  

            Pokud vím, tak Coolmax je vlákno a záleží na každém výrobci, co z něho udělá. V podání spodního trika od Sensoru je to síťovina, ale pár výrobců z toho dělá i klasicý dres (teď namátkou třeba Pells Dark Diamond nebo P-Art, kdysi dokonce i G-Sport)

            0 0
            • RUMcajs  

              Pravdu mame oba. Coolmax jako material je vlakno a zalezi na tom, co se z neho uplete. Coolmax jakozto produkt Sensoru je sitovina, pod urcitym uhlem castecne pruhledna.

              0 0
          • wbiker  

            Aha, napsal jsem to trošku blbě. Jde mi samozřejmě o oblečení JEN na kolo. Bylo to myšleno tak, že teď vozím na kolo civilní triko s dlouhým a to chci na to kolo nahradit něčím lepším. Omlouvám se za mystifikaci.:-)

            0 0
          • blue  

            mam kratkej i dlouhej coolmax od sensoru a polopruhledna sitovina to rozhodne neni

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.