• krabica

Mám zájem o Mongoose Meteor Comp www.x-bikes.cz/?… ve velikosti 20", mám 186cm/90kg, vzálenost od rozkroku cca. 90cm, myslíte že mi bude OK? Budu ho kupovat přes net a nemám ho kde vyzkoušet. Mé předchozí kolo je krosový AUTHOR 20".

0 0
    • vili  

myslim ze bude, ale docela pochybuju ze ho jeste maji pac v celym jm kraju je vyprodanej. Ta cena je totiz super, ja sem uz koupil (vybral) dvema kamoskam.

0 0
    • krabica  

Geometrie je tu www.mongoose.com/…s/detail.php?… , ale moc tomu nerozumím.

0 0
    • lith  

fajn kolečko…já jsem si na X_bikes pořídil před půl rokem Meteore Team…radši bych si vyzkoušel kolo někde na krámě…tohle je model 2005 a model 2006 se lišit nebude..

0 0
    • JSt  

mam 185cm a 20" je mi dobre. vlastnim model 04 (na shimanu) a jezdi se mi na nem super ;).

zaroven s dovolenim toho threadu vyuziju a tez se zeptam >:-) jakou tento ram snese snese vidli? nikde sem se nedocetl kolik muze byt max vzdalenost patka–korunka. stavajici judy 80mm ma neco kolem 460mm.

btw. je to meteorE ;-p

0 0
      • krabica  

Taky by mně to zajímalo, ještě jsem chtěl zlomit prodejce, aby mi vyměnil vidlu za Marzocchi MX Comp 105.

0 0
        • wlk  

když mu doplatíš, tak ho ani lámat nemusíš ;-)

0 0
          • krabica  

Však jo, ale nevím, jestli tu starou bude chtít.

0 0
            • wlk  

kdyžtak ji dáš na zadek :-) to víš, že bude, pokud bude souhlasit, tak tu starou prostřelí jinde, tak to chodí, komponenty se normálně čenžujou,i přes internet by to mělo být na pohodu.

0 0
    • krabica  

Asi to padlo, sice slíbyli, že se ještě ozvou… Který z těchto: www.sterba-kola.cz/…ych_ramu.xls rámů by jste mi doporučili? Rozhodl jesm se že si kolo poskládám, na něčem ušetřím tak, že použiji komponenty ze starého kola.

0 0
    •  

Džez nade vše!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.