Outdoor oblečení pro malé děti

34 nepřečtených
  • Kóča Popovič

    Rád bych Vás poprosil o Vaše názory ohledně dostupnosti outdoor oblečení pro prcky (4 – 6 let; velikosti 100 – 120; sportovní fleece mikiny, neprofuk bundy, trekové boty, …). Velmi důkladně jsem googloval, ale výsledky pro ČR jsou žalostné. Občas nějaká firma udělá pro takhle malé děti něco z první vrstvy (Craft, Sensor), ale dál se zpravidla nepouštějí. Zajímavé velikosti pro ně začínají někde na 140. Jak toto řešíte vy? Jsem si vědom všech omezení (úzký trh, často vyšší výrobní náklady oproti dospělým velikostem kvůli malým sériím atd.) přesto si myslím, že tito prckové mají stejné, ne-li vyšší, právo na kvalitní funkční oblečení jako my starší. Děkuju Vám za příspěvky.

    0 0
    • scret  

      No tak treba Marmot. Videl jsem perovky,nepropro bundy a gate. Jinak No-windu dela treba MH Sport. Alespon co vim ja

      0 0
    • kochese  

      Nedavno jsem par veci zahlidnul v katalogu Rockpoint, zkus se tam kouknout. Mozna bude neco i na www.rockpoint.cz

      0 0
      • Kóča Popovič  

        Děkuju za ochotu, ale Rockpoint mám najetý (pár bot, triček a batůžky s medvídkem). Možná jsem jenom praštěnej táta, kterej nechápe, že všechno má svůj čas …

        0 0
        • náčelník  

          Ona je taky pravda, že když ty děti vypustíš v zimě ven, tak při návratu mají ten sníh za krkem, v gatích, v botech, prostě úplně všude. V tomhle žádnej Goráč nepomůže :)

          0 0
    • munro  

      Ve větším městě se to dá řešit i návštěvou sekáčů, hlavně takových kam se dostává oblečení např. ze Skandinávie. Žena už takhle našim mrňatům našla takový kusy, který jsem jim jen tiše záviděl.

      0 0
    • Dominika Soretová  

      Ahojky, já nakupuji pro prcky na www.tribraskove.cz Mají tam i outdoor oblečení. Já jsem si tam koupila sportovní kalhoty pro kluka, a byla jsem plně spokojená.

      Dominika Soretová

      0 0
    • miche  

      Náš mladej má nějaký termoprádlo od O style a celkem pohoda, jinak samozřejmě sekáče, bohužel …

      0 0
    • Pijer  

      něco je tady ,ale extra pecka to taky není.

      0 0
    • Eva  

      Taky mam ten problem,a nedavno jsem ulovila nadhernou softshell bundu pro prcka od Alpine pro,na e-shopu to myslim ani nemaji,ale v kamennem obchode v Olympii Brno maji vyber uz od velikosti 104.

      0 0
    • scret  

      pratele, nemyslite si ze po ctyrech letech uz zakladatel nepotrebuje detske obleceni?:))

      0 0
      • Honza729  

        A neni to jedno, proboha ? Na jedne strane se tady houfne odkazuje do historie, kdyz to nekdo vytahne a odpovi, tak dostane sekanou…vzpamatujte se… :)

        Ale k veci: My celkem uspesne nakupujeme na www.outdoorbaby.cz

        0 0
        • scret  

          ale no taak, to je prece uplne neco jinyho!:) mas pravdu ze ja jsem zastancem Historie, ale odpovidat na stare vlakno je trochu usmevne nemyslis?:) je neco samozrejme jinyho, kdyz nekdo vlakno vytahne z historie a pta se na aktualni tema…

          jinak abych jenom nerejpal, tak dnes po 4letech od zalozeni dredu si myslim je situace docela jina, detsky outdoor je k sehnani temer od kazde znacky… vsechno chce jen cas… stejne jako v cyklistice byl boom damska vybava – kola, hadry, komponenty… tak to plati i v outdooru, v dnesni dobe se da v dam.variante sehnat prakticky cokoliv a od toho je krucek k detskemu… ty znacky zjistily, ze je to odvetvi kde muzou taky vydelat prachy…

          0 0
          • Honza729  

            Jak kdy hele. Tema detskeho obleceni je zrovna celkem porad aktualni pro dalsi a dalsi…

            Jinak souhlas, dnes je toho hromada.

            0 0
            • scret  

              nj, ted toho odpovidani na stary dotazy/vlakna se tu objevilo docela dost, mozna proto mi to tak prijde…

              jinak je samozrejme dobre ze toho je dneska hodne, ikdyz si myslim ze je to spis o mode nez o tom, ze ty decka vyuzijou napr. XCR gorac…

              0 0
              • Honza729  

                No, clovece, nevim jestli deti mas nebo ne, ale na nich obleceni doslova hori. A to jak ve smyslu ze ho nici, nebo ze z neho rostou, ale predevsim ho umej neuveritelne zamazat za neuveritelne kratkou dobu. Bez ohledu na vek. Mam skoro dvouletou dceru a co ta v tomto ohledu umi… :-)

                A samozrejme o specialnich materialech to zas az tak uplne neni, i kdyz si umim predstavit situace, kdy je dobre, ze matrose udrzi decka v suchu i kdyz se zpoti…ale mas pravdu, ze marketing a kseft tu hraji obrovskou roli, ne ze ne :)

                0 0
                • scret  

                  decka zatim nemam, ale v tomhle ohledu mi nemusis vypravet jaky decka dokazou byt cunatka:)

                  urcite je dobre ze se pro caparty nedelaj uplny igelity, ale proste podle me XCR gorac nema sanci vyuzit ani dite do 10ti let, nebo respektive je to jedno… takovy decko tezko bude lizt po horach apod. Co ja se jak si vzpominam vydovadel s klasickou teplakovkou a snad nikdy nebyl nemocnej… ted mam vsechny mozny matrose a chytnu kdejakou rymicku:))

                  0 0
      • Smazaný účet  

        ono to spíš vypadá, ře Dominika si chce udělat reklamu, nebo snad svojí kamarádce :)

        0 0
        • scret  

          pssst:))

          0 0
        • Honza729  

          No a ? Pokud tam maji veci dobry a ve velikostech, ktery se blbe shani, tak proc ne ? Ona se treba pak nakonec tahle „reklama“ muze otocit proti ni :-)

          0 0
    • radek80  

      já mám děti oblečený do spodní vrstvy od Icebreaker, zbytek věcí (mikiny, zateplení na nohy, bundy, vesty) od anglicko/švédský firmy http://www.kozikidz.co.uk/index.html. Všechno je dělaný jako outdoor funkční oblečení.

      Boty samozřejmě jen Fare. http://www.fare.cz/

      Něco to stojí, ale funguje to skvěle, zejména ty boty (česká výroba od ševců, kteří mluví česky).

      Zdar

      0 0
    • Zauške  

      Dobrý den. Jestli to je ještě aktuální zkuste mrknout na tento web

      http://www.obleceni.kup-si.cz/

      S pozdravem Trauške

      0 0
    • newkonagroo  

      Ahoj, rozhodně bych neházel flintu do žita. Myslím, že to není tak žalostné jak vypadá! Dětské trekové boty najdeš třeba na Merrellu. Tuto značku nosím já, žena i děcka. Mohu doproučit, teda pokud nehodláš lozit po skalách:-D v takových podmínkách jsme je netestovali…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.