• palladin

Zdravím, přemýšlím o koupi RS vidle Recon 351, na trh se dodává ve dvou verzích vzduchová/solo-air a pružina/olej(u-turn) s možností změny zdvihu, bez nutnosti rozebrání vidlice. Nemáte někdo s touto vidlí ať už v jakékoliv verzi zkušenosti? Raději bych asi u-turn, ale zaráží mě, že je na e-shopech dražší než solo-air (na zahraničních shopech je to obráceně) Bohužel jsem prošvihl Sport Prague, tak jsem si jí ani zatím něměl kde odzkoušet :-(

0 0
    • Martyss  

Pružina by měla být citlivější…

0 0
    • Marasek  

Mam verzi U-turn,ale jeste jsem ji nedal poradne zabrat(kvuli tomu pocasi).Ale co jsem byl parkrat jen tak lehce projet,tak mi pripada,ze chodi hladce a zehli celkem pekne.Jinak jestli se jeste rozhodujes,tak vem v uvahu,ze standartni pruzina je tam myslim na 63–72kg.

0 0
      • palladin  

no mám něco málo přes 70, takže bych se do toho snad vešel :-) mohl bych tě o něco poprosit, mohl bys mi změřit tu vidli při nejnižším možném zdvihu 85 mm od dolního uchycení k nábě ke korunce…rád bych věděl jak mi to změní geometrii kola…na webu RS jsem takové údaje nenašel…moc dík…

0 0
    • CZiko  

já bych to neřešil a koupil radši REBU!! :-D

( sorry, ale tohle jsem si odpustit fakt nemohl :-)))))))))))))­)))))))))) )

0 0
      • TinkTink  

A Tobe to jeste pripada vtipne? Sice se do techto debat nezapojuju, ale pripada mi to jako hodne ohrany vtip.

0 0
        • Martyss  

No hlavně, kdzž se podíváme do jeho profilu, tak je to velmi podivné

0 0
        • CZiko  

Nepříjde mi vtipná ani tak ta „REBA“ jako spíš, že mi vyšel můj předpoklad a někdo se do mě kvůli toho opřel :-D

0 0
    • Jogador  

Jezdím RECON solo air, předtím Toru U-turn. Rozmysli si, jak často budeš změnu zvdvihu potřebovat, ke změně musíš zastavit, otočit kolečkem na korunce, cca jedna otáčka půl centáku, a navíc to jsou gramy navíc. Já sem stejně toru vozil na 85, ted recona mám stále na 85 a v poho, ušetřil jsme 400 gramů…

0 0
    • Dijck  

Ak davas prednost citlivosti pred vahou, vezmi u-turn a naopak…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.