• scret

Ahoj,tak je to tu mozna zas ikdyz trochu v jine podobe:)) Chci poridit novy predstavec a riditka. Moje predstava je takova ze riditka max. do 150g rovna,s moznosti montaze rohu a material,budto Al/karbon nebo celokarbon. Zatim vitezi asi PELLS XR7 (al/karbon). Nemam asi jeste vubec ujasneno jestli klas. prumer nebo OS. No a podle toho nejakej predstavec cca taky do 160g vahy a idealni 0stupnu delka cca 110 az 120mm. Asi nechci predstavec za 4tis. ale zase nechci nejakej shit at uz tezkej nebo hodne lehouckej,kterej casem vymekne… Takze tak,uvitam vase rady,zkusenosti atd. Diky.

0 0
    • zac  

myslim ze mas spousty moznosti, jenom si vybrat… jenom namatkou FSA, Ritchey, Easton, Gass, amoeba…

0 0
    • McBlacky  

no pells a jeho váhy to je trosku scifi, ty OS řidítka maj víc zítra ti je zvážim

lehkej a levnej předtavec je www.koloshop.cz/index.php?… mám ho a má 135gr za ty prachy je to luxus to je váha WCSka za 2000kč…

blbý je že os řidítka do toho zase nejsou až tak v širokým sortimentu, co se týče nízký ceny a nízký váhy takl snad jen ritchey pro os a pak ty pellsy

0 0
      • sis  

ty hmotnosti u pellse se mi taky vubec nezdaji:-/ zajimalo by me jak to vazi

0 0
        • McBlacky  

například tyhle www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… maj mít 170 a v reálu maj 250 což je fakt velká haluz

0 0
          • jecnak  

Vic nez o 1/3, to uz je husty.

0 0
            • McBlacky  

zase s cenou 259kč v OS provedení zrovna velkej výběr není :(

mám i ty xr6 light ale ty nebudu odstrojovat abych je zvážil, mám pocit že měly 170–175gr psáno maj 138…

ale s váhama lže každej u levnějších komponentů (ritcheyho comp a pro), nebo ten představec cdale, sám víš jak to je…

0 0
              •  

treba to je hmotnost v seriznutym stavu pro Mita, nebo kdo to vozi brzdovy paky a razeni tesne u predstavce :-)

0 0
                • McBlacky  

asi jako sedlovky kde se udává hmotnost 250ky :( nebo představce kde vážej tak 90ky prostě každej to jebe kde se dá, a mě to vadí. Zvlášť když 90% komponentů kupuju a eshopech. Pells není na weightweenies a tak je to plavba do neznáma. jinak teda se WW řídím a funguje to

0 0
                  •  

to se musi najit nekdo, kdo to zvazi a na WW posle :-)

0 0
                    • Peslezedirou  

Až to uvidí lidi ve státech tak si budou myslet, že je to Thomson z východu a budou to všichni chtít aby byli cůůůůůůůl :o)

0 0
                    • Peslezedirou  

Představ si tu reklamu : Právě k nám míří legenda z východu, představce, sedlovky tepané řemeslníky za železnou oponou! :o))

0 0
        • sis  

no me to povidej. presne o tom mluvim. kdyz jsem je donesl domu, tak jsem to zkusmo zvazil a neveril jsem:-/

0 0
      • enjoy  

WCSko se da sehnat pohodlne za 1500,– ale to asi stejne jedno,pri cene tohohle.

0 0
        • djano  

Ale ta dlzka…

0 0
        • scret  

Nekdo tady na B-F se bavil o tom ze WCSkovej predstavej je snad po roce jak blato:((((A to fakt nechci…

0 0
      • HonzaV  

Mam riditka Pells XR7, delka 560mm, oversize ne – hmotnost je 116g, vazeno na analiticke vaze. Predstavec Pells XR7 110 mm 5° – 140g

0 0
        • scret  

No o tech uvazuju a jestli ta vaha je opravdu blizici se katalogove tak asi tyhle rajdy vyhraly…

0 0
    • Lister  

Pokud jde o představec tak se mi moc líbí tenhle od FSA: www.koloshop.cz/index.php?…

Krásný řidítka jsou karbony od Answer, ale ty myslím nejsou pro rohy.

0 0
    • ananas  

mně se líbí tenhle : www.velotrade.cz/…avecmoki.jpg?…

0 0
      • scret  

Tak na ten jsem koukal taky.....

0 0
        • Lister  

zrovna v jiným threadu jsem se na tuhle značku ptal, ceny mají hezký, designy ještě hezčí a pokud jsou i kvalitní, tak to muže být hodně zajímavý. Mě se líbí moc.

0 0
    • dessloch  

Mam predstavec FSA ten najlahsi XC115 a rajdy Easton EC70 karbon. Neni to oversize ale pre moju vahu 65kg je super tuhe. Predstavec ma 128g, rajdy s koncovkami 140. Predstavec FSA je drahsi okolo 2500KC ale Easton sa da kupit za slusnu cenu, pozri na koloshope predstavec EA70 je okolo 145g a 1800KC a rajdy EC70 cca 2200KC.

0 0
      • scret  

O predstavci od Eastonu jsem uvazoval ale proste nejak pocitove neverim upevneni riditek na 2 srouby…

0 0
    • jecnak  

koloshop.cz/in­dex.php?vyrobek=2164&sou­castka=14&vyrob­ce=183 ja jsem navazil 137g, horsi povrchova uprava napisu – jdou lehce dolu, barva je ok

koloshop.cz/in­dex.php?vyrobek=2330&sou­castka=15&vyrob­ce=72 navazeno 130g, coz je asi suverene nejlepsi vaha pri sirce 600 a 31,8 prumeru

Cely me to vyslo na 3800,– CZK – riditka pres e-bay, predstavec v Koloshopu.

0 0
    • scret  

jeste bych mel dotaz… Jezdite normalni prumer riditek nebo oversize??? Jsem zvykly na klasiku,ale nevim jestli kdyz uz jdu do novyho nekoupit OS??? A ted babo rad:)))

0 0
      • jecnak  

Jezdim oboji. Tuzsi je ale u me klasika, ale zas vazi dvojnasobek… Osobne v os nevidim zadnou vyhodu, krome toho, ze je pro vyrobce jednodussi udelat tuzsi/sirsi predstavec.

0 0
        • scret  

Co jsem koukal tak bylo tezsi OS provedeni… teda alespon u riditek…

0 0
          • jecnak  

Tim „u me“ jsem myslel v mem pripade. Tuzsi mam neowersize proto, ze je oproti owersize dvakrat tak tezke. Viz moje biky.

0 0
      •  

laboratornima testama zadnej prinos u OS nebyl prokazanej, krome jedinyho pripadu, kterej si ale presne uz nevybavuju, ale byla to kombinace karbonu a konkretniho tvaru riditek… a myslim, ze to je Velo 06/2004

nicmene ja si ted objednal novej predstavec s riditkama a sahnul jsem po OS (klasiku stejne uz nedelaj :-))

jde jen o image a marketing

0 0
    • Cllaude  

Ahoj, resim podobnej problem :). A co takhle neco od amoeby? Videl jsem ze delaj i titanovej predstavec ale nevim jestli se da sehnat i v CR. Nekoukal ses v nemeckej shopech?

C.

0 0
      • scret  

Nekoukal. Na mne tahle znacka nejak nepusobi dobre. Proste je to jenom ale moje osobni averze. Na kolo mi to nesmi:) Ale netvrdim ze veci od nich jsou spatny… (to aby se toho nechytil nejakej stoural:)))) )

0 0
        • Cllaude  

No ja bych rad neco titanovyho (starsi Titec, nebo klidne i tu ameobu) nebo stary modely od Syncrose – ty ale vubec nevim kde sehnat, zatim jsem to nevystoural ani v nemecku.To co predvady syncros ted by melo bej trestny :) Jo a velika krasy jsou predstavce od Yeti – to jsem ale nasel jen americe…

nevis neco o tech starejch Syncrosech?

C

0 0
    • johny.h  

A co třeba tohle, jestli nevadí cena:) www.cykloprofi.cz/katalog.php?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.