• Pijer

Všiml jsem si, že AUTHOR ERA Pro 06 (celopéro) je osazen karbonovou sedlovkou. Projeví se vůbec pružení sedlovky (diskutované i u HT) u zadního pružení, nebo je to jenom marketingový tahák?

0 0
      • Hnoj  

Ted by sis zasloužil být odkázán do tématu : „CHCÍPLÁ DISKUZE“ .

0 0
        • jecnak  

Nechci ani rikat kolik se toho o karbonu (i v poslednim tydnu) tady napovidalo.

0 0
          • Pijer  

V historii jsem hledal ale vztah karbonové sedlovky a celopéra jsem nenašel. Je to poprvé, co tuto kombinaci vidím sériově dodávanou a proto mě to zaujalo. Přesto děkuji za vyčerpávající odpověď :-)

0 0
            • jecnak  

Jak se asi bude chovat karbonova sedlovka na fullu, kdyz vim (nebo si muzu najit) jak se chova na HT?

Nenamahej mozek, ja to prozradim. Bude pochytava male razy a vibrace, ktere neodchyti tlumic. Ve spojeni s Ti lizinami na sedle to je velmi prijemna zalezitost. I tak ale doporucuji precist historii, jelikoz u karbonu (ale i u duralu) zalezi na hodne faktorech jak budou pruzit.

0 0
          • fousac  

v poslednim tydnu se resil karbonovy prstynek pro JancU, jestli se nepletu..

0 0
    • Meesha  

projevi. Nemam na tlumici zadnou regulaci utlumu apod, takze to obcas kopne a pripada mi, ze neco z toho ta sedlovka taky pobere – resp. je to jiny kopnuti nez s hlinikovou sedlovkou.

0 0
      • TinkTink  

Jo…a co teprve kdyby jsi dal levnou sedlovku a kvalitnejsi tlumic, co? :o))))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.