Bike pro syna (PELL´S RAZZER Pro?)

11 nepřečtených
  • stream

Plánuji koupit 13-ti letému synovi nový bike. Původně jsem zvažoval slevněný loňský model MERIDA MATTS SPEED-V www.merida-bike.cz/index2.php , ale dnes mi padl do oka PELL´S RAZZER Pro pcshop.pells.cz/spor­t/default.asp?mtc=0&cls=­stoitem&stiid=10248­.. Obě kola splňují mé požadavky na cenu i výbavu. Máte někdo s RAZZERem osobní zkušenost? V historii nic není, tak prosím o váš názor.

0 0
    • rarášek1  

Na prodej a vystavení na servisu jsem bral Razzer Comp. pcshop.pells.cz/spor­t/default.asp?mtc=0&cls=­stoitem&stiid=10241­.. Pro svého syna (ČP kadet)jsem kupoval RAZZER elite.pcshop.pe­lls.cz/sport/de­fault.asp?mtc=0&cls=­stoitem&stiid=10255­.. Na kolech Race a Elite je rám třikrát zeslabovaný, na kolech Comp,Pro je 6061 hliník. Všechna kola bez vyjímky mají zadní inverzní šaltr. Co se týká jízdních vlastností, zatím nikdo nic moc nemůže vědět, protože je to horká novinka. První kola byla teprve minulý týden.

0 0
    • McBlacky  

bych sel asi do meridy, ty deore dc na pellsu mi vadí. co se týče vidle je to prast jako uhod, ty low endy jsou model co model a rok dost odlisny ve funkci. rafky ma lepsi pells, plaste merida… tezky rozhodovani. komponenty ike vs pells, pells by mohl byt lehci

0 0
    • rock  

Osobní zkušenost budeš hledat horko těžko, když Pell's začal s řadou Razzer až pro rok 2006. Asi nejbližší, o čem se mohu zmínit, je test Razzeru Elite v Pelotonu 01/2006. Ale i to Ti asi bude na houby, protože Elite je sice jen o řadu výš než Pro, ale rám stejný nebude (Elite má trojitě zeslabované trubky, Pro pravděpodobně nee).

0 0
      • stream  

Bude to těžké rozhodování! Sám jezdím loňskou Meridu Matts SE-D a až na pár drobností jsem spokojený. PELL´S je mi sympatický, mj. tím, že to není taková masovka:). V téhle cenové relaci to bude stejně vždycky otázka kompromisu. Syn dělá veslování a kolo bude jen doplněk, takže nemá smysl investovat do závodního kola.

0 0
        • rarášek1  

Tak se zajdi podívat ke klukům do Pellsu. Vzorkovnu a sídlo mají v bývalé cementárně v Majlontu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.