tak pište, jak jste vytůnili svůj bajk TI nebo eloxovanejma šroubkama, jaký barvy, jaká značka a kolik stála a kde…
nevíte kolik stojí sada šroubů do převodníků od shimana v AL provedení /XTR 2000/? popř. jakou značku zvolit? Middleburn, …??
tak pište, jak jste vytůnili svůj bajk TI nebo eloxovanejma šroubkama, jaký barvy, jaká značka a kolik stála a kde…
nevíte kolik stojí sada šroubů do převodníků od shimana v AL provedení /XTR 2000/? popř. jakou značku zvolit? Middleburn, …??
Airoo zacalo dovazet veci od Tisa, ceny nejsou zas tak hrozne.
Ja jsem si objednal srouby od znacky Tiso…do brzdy,sedlovky,do predstavce mi nedoporucil a jeste ted objednam do klik…jsou pekne a cena neni az tak hrozna – klasika sroubek stoji 90Kc(ja je mel za 75Kc),da se koupit i sada za levnejsi cenu… viz. www.tisobike.com/ a cenik je zde… www.airoo.cz/html/ceniky.htm
nedoporucil proc?vzdyt je prodava..:-)
Asi chce mit cisty svedomi:)ja bych je taky do predstavce nedal,mam se rad.
protoze nejsou az tak nejpevnejsi…)ale myslim kdyz si je tam clovek da,tak se snad nic nestane…)
celou sadu ti šroubů dělá extralite.
no to bude pěknej ranec..:-) x-LITE je řekl bych trochu drahej na mne. Ale v pohodě…kdyby jste někdo věděl co stojej ty od shimana z hliníku, dejte vědět…díkes.
Za ty prachy ale fakt stojej… Mám od nich alu šrouby kam se dalo, vše zlatý elox a dokonalost sama :o)
a kdes je koupil? kdo to sem vozí? kolik stojej? hlavně mě zajímaj ty do převodníků..
Extralite nikdo nikam nedováží. Distribuce přímo, platba kartou. Všechno je na webu.
tak šrouby do převodníků už asi nedělj páč na jejich webovkách i v shopech už je nemaj… kolik tě vyšel set šroubů do převodníků..? měl bych možnost šrouby Middleburn, ale zdaj se mi drahý…
Jak, nedělaj? A co mám asi v pilách já? www.extralite.com/…ts_anglo.htm Extrabolt1 Cenník: www.extralite.com/price-euro.htm Cena dopravy a podmínky: www.extralite.com/…nditions.htm Takže šrouby do pil = 19Eur/set (set = 4 páry samec+samice) + poštovné (kdybys bral jen šrouby tak 6Eur nejlevněji)
promiň, nedorozumění, já si to spletl s firmou X-LITE, to je taky kultovka z UK a myslel jsem že se to čte extralite…je to jiná firma…ta tohle nevyrábí…díky za upřesnění a odkaz na web…:-)
myslíš třeba tohle na fotce???
To bylo na koho?Jinak tyto mam…
to bylo pro všechny zájemce
ok…)
nebo je ještě tohle
jojo, extralite dělá to samý…hlinikový pojistný kroužky kazety, šrouby do všeho možnýho, pastorky, brzdový čelisti…sedlovky… no kdybych si nechal sadu šroubků do placek poslat tak to vyjde dost draho…kolem cca 700–800Kč u extralite, Tiso sem do čech vozí tušim airoo a ceny jsou lepší. Akorát nevím, jestli to maj skladem nebo se na to musí čekat…
Nedavno jsem tam volal, vsechno prej maji skladem. Dokonce prej Tiso opet zacalo delat mtb prehazku a la Paul, ale stoji 8,5kKc :(
hm,tak za kultovecku zase neni az tak hrozny 8,5tis.Kc…)
Jen pokud by se k tomu sehnaly Paul thumbies, kazit to Shimano páčkami by byla škoda…
jo thumbies se daj sehnat v pohodě…jenže k tomu je potřeba ještě řadicí páčky…takže cena roste..:-)
Hrozí něco, když dám do převodníků AL šrouby? Jestli se to třeba trošku víc kroutí, míň drží, hrozí protočení apod.
Dík
Na stredni a velkou je to vcelku OK. Na malou bych je nedaval.
dal bych stejně jen ty 4 na střední/velkou.