• kovar

cycle.shimano-eu.com/publish/con­tent/cycle/seh/nl/e­n/technical_ser­vice/faq_s/ge­neral_faq_s/ho­w_does_a_disc_bra­ke.html Mockrát tu zazněly dotazy na otevřený systém, jak to funguje, k čemu je expanzka a membrána v ní atd, tak tady je to černé na bílem, vlastně barevné na barevném.

0 0
    • Jogador  

A co je co?:)

0 0
    • Pavlos  

supa

0 0
    • Kol.ista  

Kraaasnee. Jsem moudrejsi

0 0
    • McBlacky  

ta expanzka je dobrá, takhle jsem si to nepředstavoval…

0 0
    • Verte  

Se máte že máte šimána. U hajesů je to tajný. To nesmí nikdo vidět! Ani katalog ND, natož popis pozic, schema, řez! psssss Rád bych se pletel.

0 0
      • hanz  

no třeba zrovna katalog se válí všude možně po netu…např na trinity či jak se to píše je ke stažení aj s cenama

0 0
        • Verte  

Se válí fšude možne po netu? Teď by mě zajímala opravdová motivace proč jsi tohle napsal. Na Trinity je v tabulce excelu ceník ND. Pokud ale máš katalog (řez, čísla pozic atd.) tak pošli a já pošlu velkou omluvu. Marně jsem ho hledal na MX-1, asi ne všude možně ale nenašl jsem! Předem dík.

0 0
          • goofy  

A co zrovna na tehle mechanice shledavas tak sloziteho? A v tom ceniku to mas pekne popsane, tak v cem je problem?

0 0
            • Verte  

V ceníku to je pěkně popsané, tam problém není. Mechanika je to jednoduchá mám ji několikrát složenou a rozloženou, tam není problém. Hledal jsem na netu katalog, řez, rozpad na jednotlivé díly včetně čísel ND a popis a nenašel jsem ho. Pokud můžeš pošli předem díky!

0 0
    • Zdyn  

Tak jestli to nahodou nekomu pomuze, tak jsem na netu nasel toto: www.balleracing.com/…s_Brakes.htm

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.