Vibrace při brždění kot. brzdou

7 nepřečtených
  • leštič

Čaute mám menší problém se svou zadní kotoučovou brzdou Louisa 01. Při lehkém brždění nebo dobržďování mi šíleně vrže až téměř rozvibruje celé kolo něco podobného, jak když jsem měl kdysi špatně seřízené ráfkové brzdy. Díky za každou radu. Když přibrzdím více tak to nedělá.

0 0
    • BB  

nekdy vibruje zadni kotoucovka i pro max dotazeni a videl jsem takove udelatko. Kus plechu a ten se chytil na prazdny pivot po V brzde a druhym koncem na adapter kotoucove brzdy a pomahalo to. Jde to ale pouze na ramy na ktery jsou dat B braky

0 0
    • Meesha  

Me to delaly Hayesy loni. Zkus jestli neni povolenej kotouc, nebo ofrezovat patku ramu.

0 0
    • Žanek  

Tenhle problém měly Meridy r.2003 a Kleiny r 2002. Bylo to způsobeno špatně navrženou patkou a úchytem zadního kotouče. Merida to řešila výměnou rámu a Klein, jak píše BB kusem duralovýho plechu…

0 0
    • carat  

stejnej problem na Trekovi 4500. Po reklamaci Breton zasle kus hlinikovy platoviny, ktera se uchyti do cepu po V brzde a druhy konec do cepu disk.brzdy. Na prvni pohled by clovek rekl, ze to nic neresi, ale svete div se – vse OK. Mimochodem, ten kus platoviny vypada na kole desne a cena se pry pohybuje okolo 1300,–Kc.

0 0
    • ollivetti  

Já měl stejný problém jako Carat. Příčina byla ve špatné konstrukci uchycení zadní kotoučovky na Treku 4500 Disc. Více jsem psal na ollivetti.web­park.cz bike → Jaký bike sedlám?

0 0
    • Kreten  

hehe a mne to robila kotucka predtym nez sa urval ram gt chucker. a ja som sa staaale divil co to je.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.