• Alois

Švagr mé manželce poslal ze států nový Cannondale Prophet ve velikosti S.Ona ho nechce,protože má Authora,tak ho dala mě.Jelikož měřím 202cm,tak je mi rám dost malý.Musel jsem si ho upravit,tak jsem pilkou rozřezal horní a spodní rámovou trubku,chtěl jsem vložit hlinikový mezikus a svařit.V práci občas svářím a proto jsem nečekal takové problémy se svařováním hliníku,celé se to posralo!Prozatím jsem to vyřešil tak,že jsem do trubek vložil násadu od lopaty a stáhnou ocelovými pláty.Tímto zákrokem jsem rám mírně poškodil.Potřeboval bych poradit,zda nevíte,kde mi mi můj rám upravili na mou velikost XL nebo alespoň vrátily do původního stavu ať ho mohu prodat.Díky.

0 0
    • gummo  

Bez urazky ale ses hloupej…

0 0
    • fousac  

www.plbohnice.cz/

0 0
    • jaski  

to ti neverim

0 0
    • McBlacky  

tak si myslím že nebude dlouho trvat a Mr. Admin tě exkomunikuje :) nebo si zkus přeříznout ruce a nohy a trochu si je zkrátit, vteřínákem to bude držet

0 0
      • jaski  

kdyz ne tak at to spoji treba nasadou od krumpace

0 0
        • Manas  

Pripadne krumpac pouzit na prerazeni rukou.

0 0
    • gobike  

:-O

0 0
    • gobike  

To ma bejt vtip? Jestli ne, tak ses trochu magor!

0 0
    • Pá-dlista1  

No vidis, to uz je lepsi. Jeste jeden podobnej a muzes si hledat novy nick :)

0 0
    • Meesha  

doufam, ze admin v ramci noveho bike-fora vylepsil i banovani IP :-)

0 0
    • gaston  

Pratele kamaradi neopovidejte prosim tomuto blbovi. dekuju

0 0
    • LUCCA  

kamarade, nechce sa mi verit, ze este v dnesnej dobe sa najde niekto, kto moze takto skratovo jednat.....Krutim nad tvojim pocinom hlavou a snazim sa najst logicky argument k takemuto kroku..... Je to velka skoda.

0 0
      • jaski  

rozumny argument neni snazi se akorat prudit.

0 0
    • sis  

v tom prispevku je tolik hlouposti, ze by ti to neverilo snad ani male dite. ses proste lojza

0 0
      • tutite  

Si asi spletl datum, April teprve bude..

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz