• bazi.marko

    Obracim se predevsim na majitele Prophetu. Chci si poridit Cannondale Prophet, merim 185cm a vaham zda je pro me lepsi L ci XL velikost? Dekuji za vase zkusenosti a rady.

    Anketa: Do ceho mam jit?

    5x
    100%
    0x
    0%
    0 0
    • Daan  

      Rozhodne L, jako enduro kolo v XL je s Tvoji vyskou nesmysl, ja mam 196 cm a XL je mi pri enduro jizde velky, neohrabany, nikam se s tim neslozis, manevrovani je vyrazne tezsi o skocich nemluve. Americky pojem velikosti je myslim trochu jiny nez evropsky, to plati hlavne u obleceni:-) Moje XL ma 21,5" kolik ma to Lko? A pripadne centimetry pro pohodove XC vyjizdky muzes poresit jinou sedlovkou (hokejku)

      0 0
    • mawerick  

      záleží na tom… Já mám sice Jekylla ale při 186cm mám L a je tak tak… Jenže se bojím že XL bude asi zae moc velký:) Taky záleží na tom jestli máš radši kratší nebo delší kola:)

      0 0
    • speedy gonzales  

      mam propheta i 185cm… o XL vubec neuvazuj. na all mountain je Lko akorat. na enduro/freeride by se sneslo i mensi

      0 0
    • VencaV1  

      Ja merim 190 a mam XL a zda se mi to akorat, urcite ne neohrabany i presto, ze jako by prophet mel kola dal od sebe nez byva zvykem, to mi ale spis prinasi pocit vetsi jistoty a stability. (proto jsem asi taky posledni dobou nejak moc casto na zemi :) Pouzivam ho ale spis na jezdeni, nez na blbnuti, takze mam tlumic vetsinou v poloze „XC“. Pro tvoji vysku, ale stejne asi bude lepsi L, chtelo by to vyzkouset, coz bude asi problem.

      0 0
      • bazi.marko  

        dekuju moc za rady, taky me to tahne spis k Lku, to XL budou na me uz asi moc velky stafle, chci jezdit enduro, jen se bojim, abych nemel sedlovku moc vysoko:], ale myslim, ze to bude o.k.. uprimne, ani jsm neveril, ze se vas tolik ozve, co jinak, jste s Prophetem spokojeni? Dekuju

        0 0
        • bazi.marko  

          to Daan: to L ma 18,9, tudiz je to devatenactka {XL neni 21.5,jak pises, ale 20,9}

          0 0
          • Daan  

            Propheta mame doma ale neni muj, ja jezdim Jekylla a ten ma tech 21,5. Ale je logicke ze Enduro kolo bude mensi. Ja si koupil na blbnuti ted M velikost…

            0 0
        • VencaV1  

          Ja jsem naprosto spokojen. :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.