Jáký kliky s integrovanou osou

20 nepřečtených
  • HASKY

    Chci kupovat nový kliky jelikož se chci zbavit šimana a přejít na Sram tak je mi blbý kupovat XT-čka kliky. Nemáte někdo zkušenosti s klikama v cenové relaci XT-ček (třeba něco od FSA nebo RaceFace). Díky Honza

    0 0
    • kesu  

      asi ti vsichni doporucej receface ale fsa Kforce jsou hezci akorat trosku drahy…

      0 0
    • rarášek1  

      Utekl jsem taky ke Sramu, kliky jsem dal Truvativ Firex Team

      0 0
      • jarda  

        Známý si taky pořídil Truvativ /typ nevím, ale duralová klika/ a uvolnilo /!/ se mu spojení mezi pravou klikou a nalisovanou osou. Když tuto věc řešil jako reklamaci, uvedl zástupce dovozce, že o tomto problému ví, a že není problém kliky vyměnit. Nechci nějak generalizovat, ale zdá se mi, že není MegaExo jako MegaExo.

        0 0
        • rarášek1  

          Všude je něco. Na prvních XT odcházeli ložiska.

          0 0
          • jarda  

            Jen pro upřesnění – jednalo se o kliky na silničním kole, compact 50/34 a závada se projevila po 2 měsících provozu, cca 1500km. Navíc myslím, že ložiska jsou relativně levná záležitost, ale uvolnění spoje kliky a osy je o něčem jiném.

            0 0
    • sis  

      momentalne resim stejny problem. v hledacku jsou fsa v-drive nebo ty XT. mozna jeste truvativ. jestli vydrzi to co ty stare xt, tak to bude super, ale po tom co jsem tady cetl v to moc nedoufam

      0 0
      • HASKY  

        Do truvativu určitě nepůjdu kamoš je má od jara a už je dvakrát reklamoval. Poprvé mu při každým záběru lupalo ve středu a podruhé měl myslí něco s tou nalisovasnou osou. Pokaždé to sice vyreklamovaly, ale litání kolem reklamací je dost nepříjemný… .

        0 0
    • spipi  

      race face deus xc =)

      0 0
    • Belin  

      Zhruba před týdnem jsem koupil FSA V_Drive MegaExo. Zatím jsou v krabici a čekají na montáž, která proběhne asi až v březnu. Rychlost dodávky z koloshopu mě totiž hodně překvapila (měl jsem je doma druhý den). Ty CNC převodníky vypadají dobře (a snad i něco vydrží), kliky taky ujdou a budou krásně ladit s mým černým kolem a za ty prachy… Už se těším až na nich vyrazím.

      0 0
    • Pekáček  

      Proč by to mělo bejt blbý? Shimano se Sramem v poho kombinuju :o) Poté co jsem ohnul kliku Truvativ Stylo jsem šel do XT. Ty převodníky jsou bláto (mám tam Truvativy), kliky v poho, až na řetězovou linku 50mm, což je trochu blbé, ale Japonec si to zjednosušil s kompatibilitou a vy co máte domeček 68mm si ho podložkama musíte natáhnout na 73mm. To je trochu škoda, kdyby dělali kratší verzi osy bez použití podložek, bylo by to podstatně lepší.

      0 0
      • TinkTink  

        No jo…ale co my, kteri potrebujem trosku delsi osu a k nim mame 68mm domecek? :)…museli bychom koupit 73 a dat podlozky ;)

        Btw – u FSA V-Drive MegaEXO je retezova linka na mym Giantu v pohode :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.