• Ice-goofy

Mam v planu koupit ram Cube ams pro jake jsou s nim vase zkusenosti? popr jak drzi ramy CUBE ? Tuto znacku moc neznam.. diky moc

0 0
    • radek05  

Mám Cube bike (asi LTD2, rok 02), zkušenost výborná.

A pak vím o několika lidech co Cube mají a taky jsou spokojený.

0 0
    • zirecek  

Cube je ok, mají ho kamarádi a spokojenost. Osobně se mi líbí design.

0 0
    • RapMan  

Mam taky kubika, LTD, rocnik asi 2003, s ramem naprosta spokojenost. viz foto…

0 0
    • RUMcajs  

No, dlouhodobe zkusenosti nemam, ale pri metrovim dropu AMS Pro neprasknul :-)

0 0
      • Radek Broz  

No, brachovi LTD praskla cela spodni ramovka u hlavovky po 1 sezone. Jasne, ze na tom nejezdil jen lehky XC, ale v ty dobe to jeste tak nezatezoval – temer zadny skoky, spis obcas lehci sjezdik (na DH trati to nikdy nejelo). Jen chci rict, ze praska vse.

0 0
    • Ice-goofy  

Tak to jsem rad .. az se mi podari kolo poskladat hodim to sem do fota..

0 0
    • Lister  

časké stránka s českýma cenama by nebyla taky bych se rád pokochal :)

0 0
    • Gun22  

Já jsem jezdil (taky nějaké menší dropy) LTD 5, byla super, s rámem se nikdy nic nestalo (a to mám 105 :(), momentálně jezdím reactiona (přešel jsem proto, že jsem chtěl reactiona – je lehčí)a přítelkyně LTD 5. Můžu jenom doporučit!

0 0
    • Eila  

mam bike LTD4 a silnici Agree a oboje velka spokojenost, kdysi mel LTD asi 1 i tata ktery vazi kolem 120kg a kolo bylo uplne v pohode..

0 0
      • Ice-goofy  

Tak to jsem rad sam mam kolem sta.. Jedine dobre zpravy , ze ramy drzi..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.