• bajsikl

chystam poridit METEL RP od Manitoua, jen bych potreboval vedet, jakou pruzinu bych mel objednat. Vazim 95 kg pocital bych tak okolo 500 tech newton metru nebo v cem jsou ty hodnoty;), ale jist si tim nejsem. Poradi mi nekdo?? dik

0 0
    • fousac  

kdyz prozradis jakej ram, mozna se da neco tipnout.. ja uz vozil od 400 do 950 a to vazim porad cca stejne..

0 0
    • Pá-dlista1  

Jakou delku, jakej ram, jakej zdvih?

0 0
    • bajsikl  

no je to big hit s jednim cepem, zdvih cca 14 cm, delka tlumice 200mm. Ted tam mam tl. x-fusion s progresivni(velmi debilni) pruzinou 350–600 N.m, zkousel jsem tam 700N.m a to mi uz ohybalo srouby od tlumice

0 0
      • Pá-dlista1  

a mekci nebude? Tomu nerozumim.

0 0
        • bajsikl  

tomu zase nerozumim, ja......140mm zdvih, 200mm delka tlumice, big hit – jednocep…zbytek informaci ignoruj;)

0 0
          • Pá-dlista1  

V cem ti nevyhovuje ta progresivni pruzina?

0 0
            • bajsikl  

celkove je na me moc meka, v podstate potrebuju aby ten tlumic vyzral dopady apod. nejaky luxovani malejch nerovnosti je mi na nic… navic ten tlumic uz ma nejlepsi leta za sebou, no a na metel davaji jen neprogresivni

0 0
      • Peslezedirou  

Nechceš manitou swinger 4, délka 200mm, je to vzduch takže stačí pumpa..... viz bazar?

0 0
        • Pá-dlista1  

A zehlit rozhodne nebude. To by mu mohlo vyhovovat :)

0 0
          • Peslezedirou  

Nevím proč ale mě se třeba SPV pro DH nezdají tak špatné, při zdvihu 15–20cm ti pobere i ty malé nerovnosti a hodně ti pomůže třeba při nájezdu na skok, moc se nepropadá do zdvihu, ale nejsem DH rider takže jen odhaduju.

0 0
        • bajsikl  

no jo ale ta cena…k metelovi se dostanu za 2700…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.