• BB

Jsem trochu zmaten z chovani tohoto tlumice. Prvni vydrzel jednu vyjizdku a zustal zasunut. V manualu tomu rikaji „stuck down“. Vymenili ho obtatem a druhy tlumic se chova divne. Po kazde vyjizdce je o neco kratsi, takze nuni je misto 20 cm dlouhy pouze 18 cm. Ma to docela zasadni dopad na geometrii kola a posed. Pritom jiz foukam o 30 PSI vice nez bych mel podle vahy. Pokud nafoukam 180 PSI (podle vahy), tak je skoro na doraz. Pokud muzu pozadat, tak pouze od majitelu, kteri maji prakticke zkusenosti, dik

0 0
    • BB  

jeste jsem zapomnel, kdyz uplne vypustim tlak, tak se kluzak uplne zasune. Zda se mi to, jako by se vypustila pozitivni komora a negativni zustala pod tlakem, mozna je to tak spravne, ja nevim.

0 0
    • LUKAS  

Pouzivam RP3 od jara a nemam s nim sebemensi problem…co s tim delate?? :-))

0 0
      • Pavlos  

jezdi v zime?

0 0
        • LUKAS  

tim to asi nebude…nemuzu to ale vyzkouset, hned jak sundam GTcko „ze spalku“ tak to testu :-)

0 0
    • croscountry  

Nemám s tým problém. Drží si tlaky aj dåžku. Teraz, keď mrzne som ho nejazdil. Asi, aj keď je to divné, je aj tento tvoj druhý špatný.

0 0
      • BB  

a kdyz uplne vypustis vzduch, zatahne se kluzak, nebo se uvolni. Me zajede uplne cely dovnitr. To znamena, ze negativni pruzina neustale zustava pod tlakem a ja nevim, zda to tak ma byt nebo ne.

0 0
        • croscountry  

To ti teraz neviem povedať. Nemám do doma. Zatiaľ je predbežne na zimnom odpočinku.

0 0
    • BB  

pro info: brnknul jsem do Cyklosvec, kde delaji servis a pan Karfik me ubezpecil, ze jde o stuck down a kdyz jim to poslu, tak druhy den to jde zpet. Takze, vypada to, ze servis bude bez problemu.

0 0
      • Peslezedirou  

Ahoj, nic proti, ale neměli by to za tebe všechno vyřídit souruzi z 03ProBike? Ty si koupíš super rám s tlumičem a budeš se o nápravu problému starat sám? ProBike bude asi prokletej co se týče tlumičů :o) Pokud chceš zatím drandit tak ti můžu půjčit swingera, kdyžtak písni na mejla…

0 0
        • BB  

oni by to v Probiku vyridili, ale pro me je jednoduzsi to hodit na postu, nez to vezt do Pruhonic. Dik, ozvu se.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.