• Daan

    Ahoj, nemate nekdo prakticke zkusenosti s temito ramy? Mam moznost koupe ramu Supreme DH za dobrou cenu, uz jsem byl rozhodnutej pro Dragster, ale ted me to rozhodilo:-) Chci na jaro DH/FR bika, zadne velke prasarny. Predem diky za vase postrehy

    0 0
    • hanz  

      jezdí ho kámoš…lehkej, obratnej, odpružení celkem peřinovaté…trochu tomu pokurvil geošku 888 200mm rok 04…ideal by na to bylo nízký korunky a tak 180mm max…jak tam má tu 200 tak je to krapet nakoplý a dlouhý..je tam nějak štelovatelná hlava a její uhel ale nezkoumal sem to a ani nevím jak to má on nastavené. celkem dobře řešené uložení pevné osy a docela naprd složitá patka přehazovačky…jestli ho kupuješ jetej tak by měl bejt včetně napínáku roox, maj krapet problem s kompatibilitou jinejch napínáků a tak tam tendle cpou už z výroby. víc mě nenapadá, snad to stačí.

      0 0
      • Daan  

        Diky, tyjo, moc jsem necekal odezvu:-) Vyrobce doporucuje 180mm vidli, chtel bych tam dat Monstra 200mm, uz jen pro pocit „bezpeci a jistoty“ mam docela dost kil… Nema Tvuj kamos srovnani 180/200 vidle? Uhel hlavy se meni pootocenim hlav. slozeni o 90st., nejsou s tim po case problemy? To by me moc zajimalo. Ke koupi je novej vcetne napinaku v jednom nemeckym kramu, vyrazne levnejsi nez Dragster. Jenze si ho oproti Dragsterovi nezkusim:( Kazdodpadne dik!

        0 0
        • hanz  

          srovnání má ale nevím jaké, poptam se ho ale moc bych nečekal…s boxxerou to jezdil krátce. Jestli vyjde levněji jak RB tak je to šupa koupě, problem bude až budeš potřebovat patku nebo nedeh bože reklamačku…je to fakt lehkej rám a tak mám obavy že prasklina zadní stavby je u těžkého člověka asi jen otázkou času ale kdo ví. on má 65kg takže se asi až tak bát nemusí ale jestli ty máš třeba 90kg jako já tak bych asi volil něco jinýho…já ted taky vybírám nový dh rám a už mám makovici jak meloun, geošky znám ale asi už jsem vybral…bude překvápko…jo zadní náboj je 135/12 což jsem na žádným jiným kole neviděl tak kdyžtak pošefuj náboj včas.

          0 0
          • Daan  

            Koukam ze mame stejnej problem:) Je pravdou ze zadni stavba moc duvery nevzbuzuje, uchyceni zadni naby je jak na XC kole. Mam vic nez 90kg, tak to snad vypada ze prihodim desitku a zustanu u RB. Nenaznacis alespon jake prekvapko? Jestli se poptas kamarada budu rad. predem dik

            0 0
            • hanz  

              no abych řekl pravdu tak na zadní stavbě kolem čepu přepákování už má popraskanej lak takže pro víc jak 90kg bych to určitě nebral. No překvápko bude 100% VPP. Už se nemůžu ale dočkat..nervní jsem jak saně v létě.

              0 0
              • Daan  

                No, diky, necekal jsem ze to behem pul hodiny vyresime, ale mam jasno, Commencal to nebude. Kdybys o nekom vedel, novej pod 1000,–Euro:-) VPP rikas? Se nedivim nervozite, akorat mi pls prozrad pokud nejdes spat jestli se s touhle vahou nebojis vyssi poruchovosti, narocnosti na udrzbu a pevnosti? Jezdim jednocep a u DH biku u toho vzhledem k 100kg chci zustat, takze Dragster DH…

                0 0
                • hanz  

                  tož spát už jdu ale todle ještě napíšu. právěže nebojím protože to bude super tuhý, ložisek více, to je pravda možná výhledově investice třeba 2000 za nový(jednou za dva roky????). vem si že u jednočepu všechna váha je rozložená na dvou ložiskách…u víc čepů na víc ložiskách…jako tuhosti pevnosti a poruchovosti se fakt nebojím. Ba naopak, už se na ten motokros těším jak svina…jen aby se dostavili výsledky, jinak budu opět za lamu jako letos.

                  0 0
                  • Daan  

                    Ja se taky chystam bejt pristi rok lama, ale az se to naucim! A ze se ucim rychle:) Tak dobrou a diky!

                    0 0
                  • Manas  

                    Vzhledem k tomu co pises predpokladam ze to bude Coowa ? Nebo cizina ?

                    0 0
                    • hanz  

                      jestli všechno klapne tak brzo hodím foto…nechci nic zakřiknout a hlavně jsem už asi 100× změnil názor takže to je taky možný.

                      0 0
                      • TinkTink  

                        Ja uz se tak strasne moc tesim az si to konecne dovezes a prodame toho Tvyho zimaka :o)

                        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.