• Jenca

mam cerstve tuto vidlici najeto ma akorat 150 km a ted kdyz jsem dofukoval tak pri vyndavani slahounku z ventilku ustřikl olej tak jsem ji skusil vypustit a celkem slusne to vyprsklo olej (negativni) kdyz jsem koukal na pozitivni komoru tak ta trochu taky prska ale ci moc krom zamasteneho okoli.

nevite co to muze byt za naznak pripadne uz problem?

0 0
    • MartinXC  

Pokud to je kapka, tak je to u SIDů normální, zvláš? po jízdě. Na druhou stranu, jestli ji máš novou z krabice, nech si ji odservisovat a doplnit olej co nejdřív. Já takhle jezdil s málo olejem v pravé a moc v levé, protože ve výrobě to tak blbě naplnili. Po servisu jsem se divil, že mám úplně jinou/lepší vidli. Problém je , když ti uchcává olej pod těsněními nebo ventilkem za jízdy (to je opravitelné jednoduše v servisu).

0 0
    • MARIN  

Pokud vystriklo jen trochu oleje nic se nedeje. z pozitivni samozrejme min jak z negativni (ta je dole a olej se drzi taky dole:). Vyrobce snad sam doporucuje trochu oleje pres vyndany ventilek kapnout pro lepsi chod vzduchovych pistu. Zkusenost mam ale pouze se SID XC,SL 00,01 nevim jestli ten tvuj je stejny

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.