• johny.h

Bylo mi doporučeno sehnat si na závody (marathony) pevnější a lehčí rám. Tak se ptám na zkušenosti.Mám Apache Hawk '04 a z odkazů na nové stránky se mi líbí Superior 960,930 a 920. U nás mi nabízí rám No Saint Luzifer Scandium.

0 0
    • zac  

tak hura do toho.. :) ja bych bral treba author! :-)))

0 0
    • Banjo  

Oni ti v Liberty Seguros neco nedaji? :)

0 0
      • johny.h  

To je mé druhé já:))) Já se ho snažím trohu napodobit:(

0 0
    • Mamutt  

No Saint pokud nejsi těžká váha. Superior bude solidní průměr, já bych se bál vlepované zadní stavby v karbonu u některých modelů. RB vydrží skoro všechno, ale zase nebude nejlehčí. Co Spyder? Mrkni na nabídku třeba na http://www.koloshop.cz

0 0
      • Marry  

mel stim vlepovanym karbonem uz nekdy nekdo nejakej problem ?? Znam nekolik lidi co to maj…a zadnej problem nikdo nemel.

0 0
      • johny.h  

Mám 187cm 77kg. Tak to by snad zvládl. Už jsem se ve fóru ptal, ale žádná reakce na No Saint. Má 1,3kg ve 20".

0 0
      • vlk  

„RB vydrží skoro všechno“-ale houby kamoš ho má chvilku a už má od odlítávajících šutrů promačkanou spodní rámovou trubku.Jezdím to samé co on a ve sjezdech rychleji, rám mám 4× déle a žádný problém.

0 0
        • RomanH  

Podle toho bych to neposuzoval. Na CRX mam za jednu sezonu jen na jednom miste odstipnuty lak po te, co mi velky sutr udelal diru do nohy a pak se od ni odrazil do ramu. Ostatni sutry, ktere zvonily o ram, ani neodrely lak (ten bych chtel u RB pochvalit – fakt zatim drzi a neodstipuje se). Zalezi na nahode – blbe naberes sutr a promackne se vsechno.

0 0
          • vili  

nejlepsi lak je u authoru,muzes si ho opiskovat sam doma nehtem :-))

0 0
            • vlk  

ono taky asi záleží na kusu.Já měl rám Klein a po kamínkách mi tam zůstávali odchlípnutá kolečka.A to člověk čekal, že u tohoto výrobce se to nestane.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.