• Honzin

Mám prosbu, chtěl bych si do své vidlice dát tvrdší pružinu ale nechce se mi platit 800,– za originál. Nemáte někdo změřený (nebo nemůžete změřit) jaký má vaše tvrdá pružina parametry? Jde mi o průměr drátu, vnější průměr pružiny, délku nestlačené pružiny a počet závitů (a typ vidle). A pokud by jste mi napsali i kolik vážíte a jestli je ta pružina pro vás tvrdá nebo měkká, tak by to bylo úplně super. Díky

0 0
    • Honzin  

Tak nic, nevíte někdo aspoň jakou silou jsou ty pružiny ve vidli namáhaný nebo na jaký namáhání jsou stavěný? Vážím i s kolem zhruba metrák. A ještě jeden dotaz, je možný nahradit tu originál pružinu nějakou „obyčejnou“ tlačnou pružinou? Díky.

0 0
      • la-da  

No treba v Marzocchi jsou pera vnejsi prumer 24,prumer dratu 3mm,na delce 190mm je asi 19 zavitu(kaz­dopadne je mezera mezi zavitama 7mm,takze stoupani pruziny je 7+3= 10mm na zavit).S mejma 95 kilama mi to prijde(pri nastaveni na nejvetsi predpeti) v pohode

0 0
        • Honzin  

predpokladam ze kdyz mas Marzocchi tak tam mas ty pruziny dve, takze ja (protoze mam pruzenou jenom jednu nohu) potrebuju dvakrat tvrdsi. Aspon mam neco o co se muzu oprit. Diky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.