• sajlem

    Cau lidi ! Postřeboval bycvh poradit jaký kolo na street/dirt ? mám na to kolem 20tis. Ale jsem uplnej začáteční k ´takze nepotrebuji kolo za 100tisic a těch 20 je pro MNĚ moc ! Díky za odpověd !

    0 0
    • CZiko  

      no tak třeba: UMF (Merida) Hardy 3 Disc 2006 – stojí osmnáct tisíc.

      Kona Shred – cena 19 800 Kč

      Dál se mi hledat nechtělo:-)

      0 0
    • black.horse  

      no, trušku pochybuju o tý meridě, ale možná už zlepšili rám, nevím.. na street do 20t bych koukal spíš po: Giant STP (slušný osazení, hlavně dobrej rám) Ravo Matys (bacha, tam bych vyměnil vidli a možná i víc, ale stojí jen 14) Haro (přesnej názaev si nepamatuju)

      ale úplně nejlepší bude, když si to postavíš sám, podle toho co na tom chceš mít a věř mi, že do 20t se dokážeš vejít… zkus třeba rám Black Horse:-) nebou koukni po něčem jetým, ale radši u jetých vybýrej ocel, tu Ti někdo šikovnej vždycky opraví, kdybys to náhodou zlomil…

      0 0
    • sajlem  

      No a na co bych si mněl nejvíc dávat pozor pri koupi kola ?

      0 0
      • black.horse  

        bytelnost komponentů… kup si slušnej rám, vidlici a kliky… zbytek už postupně doladíš, ale je dobrý mít kvalitní základ klidně s horšími komponenty a pak upgrade až se naučíš jezdit… na street stačí zadní brzda, přehazka nějaká obyč nebo single speed a bytelný kola…

        0 0
        • CZiko  

          přesně tak… já jsem si streeta přeskládal z XC… dote? jezdím na XC ráfcích a hlavně ten zadní už se začíná rozpadat. Přehazovačka až tak podstatná není, stejně ji brzy někde urveš, tak tam stačí nějaký shit. Kliky potvrzuju, vidlici taky, ale s tím že stačí jen zadní brzda už ne – možná je to moje pohodlnost, ale já bych bez ní jezdit nemohl.

          0 0
    • bajaja  

      v plzni maj za vylohou streetovy kolo s Durem na Deore hydraulikach, singla za myslim 19000

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.