• luda95

    Zdravim, chci se zeptat kde bych levně sehnal street-trialové kolo 24". Mám na to 17000, ale klidně bych zakoupil nějakej ojetější bike z bazaru do těch začátků. Předem díky.

    0 0
    • Toutou  

      Přidám se, taky jsem uvažoval, že bych začal s hopsáním, ale rozpočet bych teda měl výrazně nižší. V týhle oblasti se nevyznám ani trochu.

      Aditivní otázka – dá se jezdit „něco jako trial“ (poskakovat, přeskakovat, spíš typ „jo pyčo vyskočil jsem na obrubník“) na bikrosový BMX? Bikroska by se mi líbila i na takový nějaký exotický blbnutí v lese, nebo opravdu bikros, proto nechci streetovou BMXku.

      0 0
    • Nimrod  

      škoda, že tě to nenapadlo o cirka měsíc dřív, to bylo na prodej kolo na mym bývalym rámu…

      jinak hledej, co nabízí dressler, marek tryner a buriánek a je ti jasný, že máš horko těžko jen na onzu zoot. tudíž bych šel do bazaru, jen se připrav na to, že budeš shánět dlouho, protože zas tak moc 24" tu není. podle mě se nevyplatí stavět za 17, ale kdyby přece jen, mám tu ještě nějaký zbytky (vidlice, nejetý pláště, ráfky, pastorky s širokou základnou a s podložkama + bych možná ještě něco objevil), tak se kdyžtak ozvi spíš asi na mail

      0 0
      • jipík  

        stejná řeč už je někde na slovensku, něco bych našel v blešárně ale spíš už jenom 24" duše :-)

        0 0
        • Nimrod  

          já měl regulérního triálka, viz flickr. pak prodal rám do blatný, majitel nechal navařit u franty navářku na kotouč a takhle šel do světa

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.