• tomaschek

Má už někdo Manitou R7, koupenou na X-bikes.cz, kde je už přes měsíc v nabídce? Dík za odpověď.

0 0
    • Meesha  

me byl zajimalo jestli ji nekdo ma vubec – je mi jedno kde koupenou :-) Nejlepe Super

0 0
    • gobike  

Já ji mám (ale jen v mých snech:-()

0 0
    • Alex  

Je aj na vecka ta vidla, alebo zase len na kotucovku?

0 0
    • scret  

Mam objednanou R7 Super 100mm na Vecka… mela dorazit koncem rijna,hmm,nedo­razila:(( Na X-bikes mi rekli ze snad v pristi dodavce za tyden… Tak uvidim… A ji budu mit,tak rozhodne projedu a podelim se o predbezne poznatky…

0 0
      • tomaschek  

stejná zkušenost, proto jsem se ptal… Je otázka, jestli X-bikes ty R7 neprodává pouze virtuálně :-)))

0 0
        • scret  

doufam ze ne… Tvrdil mi ze zasilky jsou od urciteho poctu kusu nebo tak neco.. Tak podle me vyckava jeste na objednavky,nevim..

0 0
          • tomaschek  

Mě tvrdili, že už nějaké R7 prodali, hlavně proto se ptám, jestli už ji někdo má. Jinak se mi to jeví spíše jako vydařená snaha upoutat na svůj e-shop pozornost nabídkou očekávaného, ale zatím v reálu nedostupného zboží…

0 0
            • ojoj  

R7 nejsou ani v nemecku ani v holandsku zatim nikde , progresscycle ma jen jeden vzorek na vystavy

0 0
            • scret  

tak to by me fakt dost nakrkli,protoze mi tvrdili ze bude…

0 0
              • tomaschek  

ojoj to vystihl, přesně tohle jsem si myslel. V den, kdy jsem tam volal (zhruba 5. října), tvrdili, že zrovna prodali čtyři kusy …

0 0
            • kubus  

x-bikes se tvari jako ponekud podivny obchod viz muj prispevek v diskusi r7/reba tykajici se zaruky..

0 0
          • oggy  

myslim ze ne me tvrdily ze jich maj objednanech uz tolik ze si budu muset pockat na dalsi zasilku ktera uz tady mela bejt coz mi prislo divny a tak uz sem tam dal stesti nepokousel

0 0
            • scret  

hmm,je to fakt nejaky divny… Jeste chvili pockam a pak uvidim…

0 0
    • Elwing  

no dneska sem na ní jezdila po suchdole :)

0 0
      • enjoy  

tak doufam ze bude mit progress na sportlifu jeste co ukazovat:-)

0 0
      • scret  

jakto???Povidej prehanej:))

0 0
        • Elwing  

Půjčila sem si jedno moc pěkné kolo v jednom servisu na suchdole, jelikož tam mám dobré známé a ta vidle na něm byla :) Chtěla sem se jednou v životě projet na karbonu :) Vidlici sem zkusila zmáčknout a nešlo mi to, říkám si kua ta je nějaká tvrdá, vtom ke mě přišel přítel a odemkl ji… tak si asi umíte představit že vám o jejich jízdních vlastnostech moc nepovím :-D

0 0
          • enjoy  

odemkl ji a sebral ti to kolo:-).dobrej:-)

0 0
          • zac  

tak to byl stopro superior, co jinyho u Adama… :)

0 0
            • Meesha  

co jinyho karbonovyho s R7 touhle dobou? :-) Jedine, ze by tam byl José… :-D

0 0
              • Elwing  

jj superior číst ještě umím :) ale byl docela težký

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.