• khooca

Mám možnost koupit tento rám za hodně dobré penízky (bych překousl i ten jeden chep), tak se chce zeptat, jestli jsou nějaké zkušenosti..? http://www.harobikes.com/…shift-r5.php

0 0
    • netuch  

zdar,s perem zkusenosti nemam.ale mel jsem HARO nevim co to bylo za rocnik :( (haro 8.1) odjel jsem na nem maratonu a maratonu a porad super. pravda je,ze jsem nikoho na haru nepotkal…a taky musim priznat,ze mne u nas v servisu ukecali a koupil jsem si autora,ale… haro ma svoje mistecko na zdi nedam ho zadnymu bridilovi aby ho dorazil… treba mne ostatni ukamenuji,ale doporucuju…

0 0
      • JMT  

jesli si sel z hara do authora tak ses kreten (sorry za uprimnost) vyhodit mercedesa a poridit si wartburga…

0 0
    • JMT  

Haro je ok, ten ram bude slusnej

0 0
    • khooca  

Tak jsem ho koupil :D

0 0
      • JMT  

blahopreju

0 0
      • Lister  

nemáš ještě jeden :o)

Vzhlem k umístění čepu to určitě hezky pojede, ale s kopírováním ve výjezdu to nebude nejlepší, ale zase z kopce proti HT to bude nejspíš poznat :o)

0 0
    • gaston  

nemam ale je najs

0 0
    • jakub  

jako Hara jsou velice kvalitni kola… ve svete se urcite radi do top ten, ale u nas asi trosku vazne reklama ci co..... a zda se mi ze nejsou tak moc libivy, ale jednoznacne se jedna o velice dobra kvalitni kola za kery bych se nestydel…

0 0
    • kurýr na bajku  

Kámoš má model 2003, kde mu nejdřív prasknul sedlovej šroub takže se nehorázně rozsekal a zlomil si vidli, aby mu o půl roku později prasknul rám u přehazovačky, což se opravdu často nevidí. Nevzpomenu si už na ten model, ale byl to hardtail, vojensky zelenej s marzoškou a mechanickýma Avidama.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.