a mám po zábavě-přehazka v kýblu, nechcete na díly?

14 nepřečtených
  • CZiko

tuhle jsem skákal sidehop na lávku, no a nějak mi to nevyšlo… zlomil jsem patku přehazky + její vnější ramínko, takže jestli ji chcete na díly tak prosím. Je to Sh. XT 2004. Mám rám Leader Fox Cocaine, nevíte kde bych na něj sehnal patku? Prodejci napíšu až v pondělí, protože teď mi nikdo zřejmě neodpoví… Dík.

0 0
    • goofy  

Mel by si ji sehnat skoro v kazdem shopu… Dones si tu zlomenou do shopu, a porovnejte. Ten ram je totiz typicky taiwan, a ma kompatabilni patku z hodne ramama… Akorat zkus pochodit po shopech, bo sem jednou ji kupoval v nouzi, a dal sem za ni o 100kc vic, nez pak u leaderfoxu. P.S.: XT na trial? Uz vish ze to neni dobry napad… ;o)

0 0
      • CZiko  

no já jsem to přeskládal z XC, tak už jsem ji tam nechal… ale teď tam prásknu alivko max. deore a budu dávat bacha:-)

0 0
      • CZiko  

jo a kolik ta patka stojí?

0 0
        • goofy  

Podruhe 100kc i se shroubkem, a po prve 180kc…

0 0
          • CZiko  

ok… tak to není až takový běs:) naštěstí

0 0
          • CZiko  

a nevíš jak se rozebírá přehazka? abych z ní třeba vykuchal pružinu atd? protože tam jsou nějaké čepy nebo co…

0 0
            • goofy  

jo tak to je celkem problem… Sem to eshte sice nerozebiral, ale myslim, ze i gdyz se ti to povede, tak nasadit ji tam zpatky bude asi pjekna sranda… ;o)

0 0
              • CZiko  

já jsem šikula… urvaná přehazka to jasně dokazuje:-)))

0 0
              • lidumil  

Mně se podařila XT přehazka jednou „rozebrat“ klackem do kola :-) Jen pak už nešla složit „zpátky“ :-(

0 0
                • CZiko  

a už jsi měl někdy ohlou kladku přehazky o 90 stupňů? já jo:-) Tak mi teď řekni jak do ní mám tím klackem praštit? :-)

0 0
                  • lidumil  

No já vytrhl čepy z těla přehazky :-( jinak jsem nic nezničil :-(

0 0
            • skipXC  

no je tam hodně čepů/nejtků, který sou nerozebiratelný, resp. jen jednou… :)

0 0
              • CZiko  

jo tak to je fajn… takže Shimano má strategii použít/zničit a náhradní díly nejdou sehnat, ale to je jedno, protože to stejně nejde rozebrat… a třískají tím z toho prachy:-/

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.