Je lepší SRAM X.7, nebo Shimano XT 2005?

10 nepřečtených
  • Kub

Plánuju kupovat komplet řazení(řetěz, kazetu a přehazku) a mám trošku dilema. Chci GS, v tom mám jasno, ale řeším jestli koupit přehazku SRAM X.7, nebo Shimano XT 2005(prý je ale inverzní) i když nemusel bych měnit typ GS->mám Shimano…na druhou stranu se mi spíš zamlouvá řetěz i kazeta od SRAMu, je to kapku levnější a jsou na to docela kladný hodnocení…poraďte někdo, do čeho byste šli. Dík Kub

0 0
    • lubos  

je inverzni … rapid rise. Nemusis mit prehazku SRAM kdyz mas kazetu a retez SRAM.

0 0
    • pened  

komplet razeni – tedy i radice? Tam se odehrava ten zasadni rozdil mezi Sramem a Shimano compatible (tusim se to jmenuje Rocket). Sram ma jiny krok (razeni je jemne a presne – otocna rukojet + prehazka Sram, nevim jak packy). Mam 9.0 od r. 2001 a zatim nenastal sebemensi problem, vcetne razeni v bahne.

0 0
    • Dwarv  

http://www.angryasian.com/…ride_sm1.mov video srovnani SRAM a Shimano

0 0
      • morlo  

hehe, pekny, tohle video me trochu inspirovalo, mam sixe X.7, ale obcas mi streli retez (?), takze bych si rad taky takhle namontoval kamerku na ram a sledoval, co se to vlastne deje…

0 0
      • Paja  

Nemuzes to popsat? Precejen 28MB je docela velky.

0 0
        • enjoy  

tak ja ti to popisu:-),z toho jak si to pamatuju kdyz jsem to naposled videl.zaber na na prehazky XTR a X.0 v terenu.shi­mano se chovalo jako by ani nebylo na ramu pridelany a sram se ani nehnul:-)). ps:ale stejne nemam duvod jit od shimana.

0 0
        • Kub  

V dnešní době????:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.