• giant

Zdar rideři, tak jsem si udělal radost a koupil si Marzošku Comp 105 model 2006.No to jsem ještě netušil co mě čeká.Jezdím na hydrách MPH3 a ani ve snu mě nenapadlo, že třmen brzdy nebude kamarádit s vidlicí.Abych to upřesnil, nový modely M 2006 mají uchycení třmenů jako Manitou zezadu (což nevadí, protože jsem ji měnil po manitoučce), ale problém je v třmenu, který je tak velký, že se nedá zašroubovat do zavitových navářek na vidli.Tak následovala operace, podložky a větší kotouč(180).Teď sháním adaptér na Manitou tzv post-mount, už je objednanej.

Co z toho plyne, že sami dovozci či distributoři, zřejmě netuší na jaký typy brzd se tato vidlice hodí a kam né.Bohužel nemají ani k dispozici vhodné adaptéry. Problém jsme tedy vyřešili, ale za jakou cenu.

Máte někdo podobnou zkušenost????

0 0
    • Pekáček  

Ze servisem výhradního dovozce mám velmi zajímavou zkušenost.

0 0
      • Gatier  

Preto jazdis SR?

0 0
        • Pekáček  

Když mi Marcočku opravovali a zase opravovali, nic jinýho mi nezbylo než stará dobrá XC-Pro-E 02. Tu mám teď na zimáku už jen proto že do ní neleze bordel. Marzoška letos slouží dobře, jen nesmím zapomenout příště máznout stíráky vazelínkou. Servismani by si měli hlídat jestli nemaj náhradní díly kazy, jestli náhodou neohrnuli stírák, jestli tam dali dost oleje…

0 0
    • gobike  

No kamos si koupil kotoucovku se trmenem na Post mount chtel to na Axelku a taky to tam nepasovalo, musel to vratit a sehnat jinou. No proste diry na srouby byly jinak daleku na vidli, jak na trmenu… Divne… Od te doby mam strach koupit kotoucovku z netu, co kdyz mi na vidlu nepude??

0 0
    •  

Máme rádi zvířata!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.