• Mamutt

Vzhledem k tomu, že se o ně začínám vážně zajímat, ale v reálu jsem ještě nikde žádný nepotkal, mám tak trochu problém ;o))) Potřeboval bych zjistit geometrii a průměry trubek (sedlovka + přesmyk), ale to mi snad pošle pan Mrázek, když mu napíšu. Co praktické zkušenosti? Jaké jsou rozdíly mezi MX1 a MXL? Podle webovek se zdají stejné. Verze LTD? Díky Lukas

0 0
    • slayer  

Vždy? ty geometrie a průměry trubek máš na jejich stránkách. Jako třeba http://www.sweb.cz/…les/f11.html

0 0
      • Mamutt  

Tak to mi vypíchni oko, já to tam fakt nenašel! ;o))) Tak dík!

0 0
      • Mamutt  

Sakra, u MXL se píše, že je to „horizontálně upravený MX1“ a hodnoty geometrií jsou přitom úplně stejné! Tak v čem se liší, to ty kola vážně nikdo nemá?

0 0
    • carpenter  

Zdarec, Mr. Mrázek ti určitš ochotně po telefonu odpoví na všechny dotazy a bude to z první ruky. Pokud jde o rámy jezdím jak hardtaila (už jen výjimečně) tak i fulla a velká spokojenost. Design super, lak taky, nepřerušovaný bovdeny sou taky dost dobrý – za tři roky sem na ně nešáh. Jízdní vlastnost výborný – tuhý, poslušný kolesa a u fullu (kterej jednoznačně preferuju) sem např. nepostřehl tahání za řetěz, což je „velký“ téma spousty „fundovanejch“ diskusí zarytech hardtailistů. Skutečně důležitý je ale výběr správný velikosti – jejich velikosti sou trochu podměrečný, ale určitš ti rádi pomůžou. Do MX 1 bych, bejt tebou, nešel. Je to totiž singlespeed (takže taková luxusní ukrajina), to je ta 1. A verze LTD je na vebu taky popsaná je to vyhlazení svarů, poniklování a vyleštění nápisů a snad i podpisu konstruktéra místo samolepek.

0 0
      • modro  

Zdarec, nepraskaj ti ty umělohmotný držáčky na bovdeny ? Mě totiž ano :(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.