• Mofo

Zdravím, mám dotaz, na jaře jsem si koupil kotoučovku Shimano LX (moje první, takže žádné zkušenosti) a chci se zeptat, jak často by se měl měnit olej? Stejně mě zajímá výměna oleje u vidle Marzochi Z5, v návodu je napsáno jednou ročně, nemělo by se to spíš řídit počtem najetých kilometrů? Dík za info

0 0
    • enjoy  

hydra neni vidlice:-). u vidlice jednou za rok tak maximalne kvuli zaruce,jinak bych menil tak po peti tisicich.ale spis nez na letech nebo kilometrech zalezi na podminkach v jakych si vidli jezdil.

0 0
      • Mofo  

to mě taky napadlo, ale nebyl sem si jisty, dik za radu, ale ohledne brzdy si mi neodpoveděl…

0 0
        • enjoy  

kdyz jsem rekl ze hydra neni vidlice,tak jsem tim myslel ze menit olej neni potreba.pokud nezavzdusnis system nebo neuthnes hadicku..,no je ti to jasny.jinak je to prakticky naveky.

0 0
      • Martyss  

Já bych nešetřil na penězích a pro sichr minimálně každý rok olej ve vidli vyměnil…

0 0
    • mikin  

Jak tu pisou u hydry neni potreba menit olej pokud nezevzdusnis nabo pokud necitis na pace propad. Mam ji taky a uplne v pohode

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.