hydrauliky Hayes HFX-9 vs. Avid Juicy 7

61 nepřečtených
  • merida_matts300

Zdravím Vás, Na vánoce se chystám pořídit hydraulické kotoučovky. Mým filtrem prošly nakonec dvě. A to Hayes HFX-9 a Avid Juicy 7. Jaké máte zkušenosti s těmito brzdami a které byste mi doporučili? Děkuji

0 0
    • gobike  

Určitě Juicy 7

0 0
    • Lister  

zkušenosti žádné, ale doporučuju Avid, jsou hezčí :o)

0 0
    • JFB  

urcite vyhledavani… a jinak jezdim vecka, takze neporadim;-)

0 0
    • Fisi  

Jedině Avid Juicy 7 …

0 0
    • lubos  

Hayes HFX-9 jsou nic moc. Ale stali me dve temer tolik co jedna Avid 7 :)

0 0
    • Pinocio  

Kotouče nemám, ale o Avidech jsem slyšel to nejlepší, ale myslím, že za cenu Avidu bys pořídil i El Camina nebo Mag a ty už jsou určitě srovnatelnější.

0 0
      • lubos  

Camina jsou tusim jeste drazsi a jsou bych rekl XC brzdy , alespon dle vahy.

0 0
        • Pá-dlista1  

No hlavne, ze se davaj na sjezdaky..... btw. nechtel bych je ani na krosu ;)

0 0
          • lubos  

To fakt ? No , zajimavy :) … a mas zkusenosti ? Jako designove se mi libi, ale jinak nevim o nich nic.

0 0
            • Pá-dlista1  

Tak jsem je vcera testnul s neoriginalnima deskama a ty jsou fajn. Takze za ten mizernej brzdnej ucinek muzou hlavne origo desky.

0 0
    • Buzz  

myslim že obě brzdy jsou kvalitní, spíš jsou každá z jiný cenový hladniny, Hayesy seženeš okolo 3,500 a avidy co si pamatuju staly okolo 6000. Takže pokud máš bohatýho ježíška tak zkus Avidy, nebo nový Hayesy. Ale pokud vemeš i HFX-9 tak nebudeš litovat.

0 0
    • cabbage  

u tech juicy 7 bych si pockal na model 06– ma delenou objimku, tedy pokud nesezenes model 04, ktery ji mel taky.....

0 0
    • pegal  

XSIV DBH8 ..

0 0
    • Tomcat  

Myslím že nejsopu srovnatelné. Hayes je entry model hydraulik za to avid je trochu víš

0 0
    • Fidoo  

No jestli jste si už dostatečně popovídali o dělené objímce a objektivně ste zjistili od kterého data a hodiny se přestala nebo naopak začala dělat, tak by jste mi mohli povědět jakej je rodíl mezi Juicy 5 a 7 … uvažuju o Juicy a rád bych věděl za co dávám peníze …

0 0
    • Frankenstein  

Chlapi, mam juicy 5, brzdi vyborne, davkovatelnost prikladna. Co me trapi je, ze predni brzda ma od novoty tuzsi chod nez zadni, i se pomaleji vraci. Poradte, cim toje a jak to spravit. Diky

0 0
    • Bleda tvar  

kriste pane resis takovy blbosti, kup saint z cyklomarketu a vyjde to na 5600sk s 203 kotoucem a s mensim ponekud min. A co se tyce brzdy, tak zadny hayes se na ne nechyta…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.